sista april

idag skiner solen återigen, energi i massor!
Ikväll ska jag ha roligt som få har jag bestämt! :D De kan ju inte bli annat när man ska på fest hos Karin & Johan!
 

men nu först blir det ett besök hos kära morfelorfen :)

tankar snurrar

ungefär så att jag vill skrika. vet inte, jag vet ingenting känns de som.  vad ska jag göra? vad ska jag inte göra? ett tecken eller en såndär liten titt i framtiden skulle passa bra. ja tack. villvillvill känns de som. fast ändå inte kanske? hur ska man få någon rätsida på det.. för o emot. glömma drömma eller bli verklighet. tänk om tänk om tänk om tänk om!!!!!!!! detta uttryck ställer till det. tänk om, platsar på topplistan över uttryck i min hjärna. hela tiden finns det minst ett tänk om. o ett kan räcka gott o väl. jisses. sluta vela. sluta tänka. vart satt stoppknappen nu igen? Gah! gah! gah!

atjooo

vägrar bli mer förkyld nu!! trycka i mig grönt te, citron, apelsin o kan jang. För imorgon o på lördag ska de ju dansas!! wehoo allt löste sig perfekt :)

kurera vidare...

Men ja och nej är ju inte samma sak.

Men hallå?! Hur blev nej till ja? Här tänker man nej men säger ja och ingen gör något, allra minst jag. Är jag "för" snäll? om man nu ens kan vara något sådant..Eller bara dum helt enkelt? eeh blablablabla jag hör ju på mig själv jag yrar som vanligt.




Häromveckan fick jag höra att jag nog kommer har svårt att  hitta kärlek, för att det är svårt att vara tillräckligt bra för mig. Detta var en kompis uttalande. Att jag är så bra att det är få som skulle förtjäna mig. Detta ger mig anledning till ännu ett - men hallå?! jag är inte alls så bra! jag är skitdålig! ta mig någon! ungefär.

=(

fanhelvetesjävlaskitbajsfaråtskogenförsvinn! blä va skit de kan vara.

Överreaktion? överanalysering?

Skyll mig själv?

Klagan

Nu ska jag klaga. För jag har ont nästan överallt idag. Jag har ont i halsen, huvudet, öronen, nacken, axlarna, ryggen och i ett knä. Plus att hjärtat levt sitt egna lilla liv idag. Obehagligt. Men inget ovanligt. 
Hoppas inte halsen och öronen beror på ngn bassilusk som pappa gett mig, han har ju varit sjuk några dagar. Men jag tänker inte bli förkyld! Jag ska ju jobba på lördag :)
Ryggen, axlarna och nacken skulle behöva en massage. Herregud vad skönt de skulle vara! Jag ryser vid bara tanken av att få bli knådad på. Synd man inte har en privat massör typ ståendes i garderoben som man kunde plocka fram vid behov. Verkligen synd. Men jag skulle ju kunna ligga lite på spikmattan, fast jag känner inte för det. Skyll mig själv? Jo. :P  

RSS 2.0