Fjällen here I come, strax

Nu sitter vi då i sedvanlig ordning o väntar på min käre far. Jag har packat färdigt för längesen. Jag gissar på att vi kommer iväg om sisådär tre timmar. Tills dess vet jag inte vad jag ska roa mig med, kolla på datorn kanske? Kommer ju vara utan internet en hel vecka! De ska bli skönt på ett vis. Slipper man tänka på det. :)

De som har vägarna förbi sonfjället, de är bara i kika in! :) jag känner att jag kommer sakna lite bra umgänge.. menmen.

näskli

Jag har tänkt hela halva dagen på en person. Om nu det stämmer att det kliar i näsan när någon tänker på en, tycker jag nästan synd om denne person! hehe :P

Men kan de verkligen stämma? De är ju mer en grej man säger..men tänk om?! de vore ju ganska kul :)


Jag är RASTLÖS.

Kladdmaja

Varför skulle jag måla röda naglar? Jag orkar ju aldrig ta bort de sen iaf. Så därför har jag nu "lappat" de som fallit bort ist för att ta bort allt. Hälften kom väl på fingrarna och inte på naglarna. Himla kladd.

hm

Tänk hur jag beter mig ibland, när jag tänker efter. Vad jag gjorde och varför. Ganska ofta blir "eftertanken" - men jisses! haha vad löjligt. Ibland borde jag nog inte tänka efter så mycket på det jag gjort, för gjort är ju faktiskt gjort. Men jag tänker nästan alltid på vad jag gjort. Jag tänker även mycket innan jag gör något. Oftast :P

Ibland tror jag att jag tänker för mycket och gör för lite.

Ibland skenar ju fantasin och tankarna iväg om möjliga händelser i framtiden, från en liten händelse lr liknande. Det var svårt att förklara det här. hm.

Men om jag skulle Till Exempel
köpa en lott, eller bara vid tanken då man överväger att köpa en lott, kan tankarna fara iväg till; tänk om jag skulle vinna en miljon! Då skulle jag kunna gör allt möjligt! Köpa ett hus, resa vart jag ville, spara till mina barn (som vid tanken inte ens finns ju), jag skulle unna mig flera saker än vad jag gör nu..Men tänk om jag skulle bli pengaströare! en värsta slösa som tappade fötterna från jorden, blev av med alla vänner pga mitt nu dåliga uppförande. Sen skulle de visa sig att min man aldrig älskat mig utan bara ville ha mina pengar, de blir skilsmässa, bråk, jag blir pank, måste sälja mitt fina hus. Och mina pengabortskämmda barn blir helt villrådiga hur livet nu ska bli.

Alla dessa tankar kan uppkomma, från tanken att eventuellt köpa en lott när jag står i kön på Ica.




Att jag ens började tänka på detta (hur jag ofta tänker "mils lång" fram..) var pga något som skedde igår, en LITEN ev. helt betydelselös händelse som fick mina tankar att än en gång skena iväg. En lååång väg.

Kanske ingen förstår vad jag skrivit, mitt "fina" exempel till trots. Men bli inte ledsen, jag skulle nog inte heller förstå om jag läste igenom det :P haha.

Stopp

En total jävla deppdag. Jag är fast. Vet inte vart jag ska ta vägen. Vad ska jag göra, vad är meningen? Här är jag, en människa som finns på jorden till ingen anledning. Att bara finnas duger inte. Inte för mig, och inte för någon annan. Men jag kommer ingenstans, det är stopp. Det enda som rullar på är tiden. Stoppa tiden. Låt den stå lika still som jag. Eller är det med tiden det kommer, meningen? Jag hoppas det. Jag är mycket lös just nu, talanglös tex, men jag är inte viljelös, inte än.

Rubrikis

Helt plötsligt blev jag otroligt sugen på att gå ut o röjja! :O Jag drar väl till fjällen på lördag..men fredagen då? Kanske man ska ta sig ut då? Thank you for the music... without a song or a dance what would life be?!?!

Rackarns

jag stukade foten ikväll när jag spelade innebandy. aj. De var väl onödigt! give me choklaaad.

Kramar

Dansen igår började knackit men slutade i himlen på rosa moln. Det behövs bara en bra dans och man kan glömma allt dåligt. Att dansa, kramas, gnussa, mmmmmm säger jag bara!

Men vi hamnade i en trafikolycka på vägen till dansen, en bil hade kört in i en stillastående lastbil. En person omkom.
Jag blev ganska ledsen, de kommer så nära ens lilla bubbla om att inget ont sker. Men olyckor sker.  


Lycka

Rajdidajdidaj jag är så otroligt glad idag! Det är nog för att jag ser fram emot ikv så mkt :D Tjoho de bara spritter i kroppen, kan nästan inte sitta still. Men jag har ju musik i öronen oxå så de är ju inte så konstigt att jag inte kan vara still. 
Lyssnar jag på musik som jag tycker om, vilket är typ alla genrer för jag är allätare när de kommer till musik, kan jag inte vara still. De blir tillomed pinsamt ibland när man kommer på sig själv dansa, nynna med när man är bland folk.. de kan ju tänka att jag är konstig, ååh nej tänk om dom tänker de! jag dör nog då. Nej de gör jag ju inte och tur är väl de!
Idag kan jag se positivt på allt, bara för att jag är så GLAD.   

Dansoutfits

Jag har provat igenom nästan hela min garderob. Jag började fundera över vad jag ska ha på mig imorron på dansen i Sundsvall, gick till garderoben för att kika och det slutade med att jag provat typ alla plagg jag äger. Det finns mycket kläder i min garderob vill jag lova! Men jag hittade inget jag ville ha iaf :P Och det jag tänkte jag kunde ha, "de var ju längesen jag hade den", de kan jag inte ha längre! :O ja tydligen så har träningen gett resultat. Mina shorts som jag tycker så mkt om satt nu inte alls bra. Alldeles för stora i midjan och pösiga i röven. Man kan ju säkert dansa i sådana med..men risken för att jag visar halva röven är stor. Man står ju inte still när man dansar liksom :P nej de får inte bli dom helt enkelt. Men kommer jag aldrig kunna ha dem mer nu då? Vore ju väldans synd. Men jag ska ju äta pizza ikv och sen har jag ju ätit nästan en halv kladdkaka själv, något säger mig att jag kommer kunna använda dem igen...
 
Men jag är iaf GALET laddad inför dansen!!! Ska bli en grym kväll har jag bestämt!
Sen vad jag har på mig spelar inte så stor roll egentligen. Jag skulle kunna gå i en svart sopsäck och få dansa iaf! Det är de jag älskar med dansfolk. Kan man dansa får man dansa. :)

Spikmatta

Jag har just legat en stund på spikmattan. Jag hade ont i ryggen i axlarna så jag tänkte jag prövar o lägger mig en stund på den. Nu känns ryggen så otroligt skön o bra! Mjuk o avslappnad. Wow. Det är verkligen en bra grej den där spikmattan! Jag får nog köpa en till mig själv oxå, för det är ju mor o fars egentligen. Men jag kan låna den ibland. Annars ligger den bara o "skräpar".  

Någon annan

Kan man byta personlighet? Ibland vill jag verkligen göra det. Då man blir less på sig själv. Då man inte förstår själv vad det är man menar. Hur tänker jag liksom? Knäppgök.

Alla är vi olika och tur är väl det. Det är väl så man brukar säga? Jag håller med, det är tur. Men ibland vill jag inte vara den jag är iaf.

Det är bra att det finns människor som förstår mig bättre än jag själv.

rubrik

Har träningsvärk idag. Skönt samtidigt som de gör ont :P

Är väldigt sugen på att dansa nu, bugga faktiskt. Jag vill träna på det så jag blir bättre, för nu suger jag. Vill helst inte bugga nu när jag är ute o dansar för jag skäms över hur dålig jag är! Köpte ju ett par nya dansskor som jag tänkte var lättare att bugga i oxå. De var dom, men allt sitter ju inte i skorna tyvärr :P
Ska man försöka med nån kurs lr liknande i Hudik kanske? De behövs göras ngt iaf.
 
Aksel (hund) fick ett tokryck o hoppa upp i mitt knä idag då jag satt vid köksbordet. Han var helt sjövild o sprattlade som en galning för att komma upp i mitt knä. Sen hoppade han över till stolen bredvid o satte sig där. Hahaaha jag blev så förvånad o överrumplad att jag skrattade tills jag inte fick nån luft. Tokbubben. Bäst jag tar med honom på en promenad så han blir av med lite energi.  

Tankar i miljoner

Det finns miljoner tankar i min hjärna! De handlar om tusen olika saker. Varav många hundra handlar om hur jag ska göra med situationen som råder gällande mitt arbetslösa liv. Sen är det väl mer ett tiotal som berör vad som ska ske resten av dagen. Vad ska jag äta, ska jag träna eller gå på teater? De blir träning känns de som, jag längtar efter att köra slut på mig själv. 

Jag har bestämt mig idag för att jag vill prova göra hål i öronen igen. Jag tycker det är så fint! 
Men tyvärr så har de inte funkat för mina öron de två gånger jag prövat förut. Jag har därför tänkt att mina öron nog inte vill ha några hål i sig o försökt acceptera det. Men jag vill inte acceptera det! Jag ska prova igen, tredje gången gillt heter de ju! Kanske funkar det denna gången. Jag måste ju pröva för att få veta. Nu blir de bara till att bestämma när o var osv. Men de ska bli av! 
Och funkar det inte denna gången heller har jag ju alltid mina fejkisar, även om de inte är lika snyggt. Jag har nämligen gjort om några vanliga hängen till clips(nypisar). För det finns inte speciellt många clips att köpa i affärerna. Det är faktiskt väldigt enkelt att göra om dem men de är inte samma sak o ser inte lika bra ut. 


En bild från Ö-viksmaran i helgen som var. Längtar redan till nästa!
Jag o världens bästa Karin 
Hihi de är ju en grym bild ;)


Ö-viksmara

Trött o glad har jag landat i soffan efter en helg att minnas. En helg som man sparar på ett speciellt ställe, plockar fram o tänker tillbaka på med ett leende på läpparna. Helt fantastiskt vad roligt jag har haft! Dans är en grej för livet, iaf mitt liv. Älskareälskare :) O umgänget, bilresan, bo o mysa med underbara människor. Jag är lyckligt lottad.

Wihiieie :D


Plugga vidare

Igår kom en katalog från Luleå tekniska universitet till mig. Blev alltså ännu mer påmind om att de inte alls är långt kvar tills man ska ha sökt utbildningar som börjar till hösten. För jag vill börja plugga till hösten! När jag satt o tittade i katalogen blev jag bara mer sugen, tänk att få lära sig massa spännande saker igen. Jag hittade en utbildning som jag tyckte verkade intressant, Hälsovägledning heter den. Skulle säkert vara mycket intressant. Men så tänker man vidare, vad skulle jag då jobba med sen? Dessutom i den rådande sämre ekonomin förväntas det bli mindre arbetstillfällen inom detta område, även fast det ligger i tiden. Folk kommer inte ha råd. Onödigt att gå en utbilding som inte kan leda till jobb, eller det kan den ju men det verkar ju inte ljust alltså :S sen var det i Luleå oxå, där har jag inte ens tänkt tanken att man kan plugga. Jag känner mig rätt sugen på Umeå. Kikade in på deras hemsida o ramlade över sjukgymnastutbildningen, den har jag tittat på förr men avfärdat. Men nu helt plötsligt känndes det som att -ja varför inte? Det skulle kanske vara intressant. Där ser framtiden ljusare ut oxå. Men det är ju så svårt! O jag ändrar mig hela tiden om vad som känns intressant. Ena dagen kul verkar andra dagen trist..

Är detta ett enormt viktigt beslut? Ja det känns så ja. Detta val bygger min framtid på. Men man kan ju ångra sig!  Fast helst inte :P 

Det är  iaf  ca 2 månader kvar att tänka på. TÄNK TÄNK TÄNK!
Tyck till o hjälp mig :)

Sverige igen

Igår kom jag då hem igen efter min lilla tripp. Jag hade det jättetrevligt! Så nu är de väl tillbaks till det gammla vanliga i några dagar innan jag på fredag åker till Ö-vik på dansmaran! Längtas som en galning. Men tills dess får jag roa mig med lite jobbsökning tror jag. Har hittat ett intressant! Sen ska jag göra ett seriöst försöka i att fixa några skivor musik som jag kan ha i bilen. Får se hur de går,  jag kommer ihåg att det inte alls var svårt, det är ju bara det att jag inte gjort det på x antal år så jag har ju glömt bort! Minnet minnet...

Fest :)

Nu ære fest! Ikv går jag o Rebecca ut på krogen hær i Danmark! PAARTYYYYY! hehehe ;)

Danmark

Imorgon åker jag till Danmark!!! Spännande :)

Men nu ska jag till Sundsvall o gratta mitt kusinbarn som blir 18 idag! skoj :)

Träning

Ikväll var jag o tränade, tog igen förra veckan då jag inte tränade oxå tror jag. Tog nämligen i för kung o fosterland! Det var längesen jag var så trött i alla muskelgrupper. Knappt att jag orkade hålla i på slutet. Jag har sagt det förr o jag säger det igen, det är bra att träna när man är arg! :P

Nu vill jag bara krypa ner o fortsätta läsa the Notebook. Så får de bli :)

2 februari

Så nu är väskan någotsånär packad, jag fick slita mig från både solen o boken för att packa. Men de gick ju ganska fort. Men då är jag ju inte helt färdig heller. Stordelen av innehållet är presenter, hehe.. Kommer  få mkt plats över sen :P vilket kan fyllas ut med ev inköp, något kommer jag säkert köpa :)

Medan jag packat har jag lyssnat på mp3n o dansat runt, som jag typ alltid gör när jag är ensam hemma :P Lyssnar nu på Mad world, tycker den är hemskt bra nu.


every rose

Every rose has its thorn
-
om man är en hel jävla taggbuske då?

Packa väskan

Om två ynka dagar åker jag till Danmark!! Hihi va kul de ska bli! :) Men jag börjar få lite panik, måste ju packa väskan idag. Vad ska jag ha med mig?! Oftast tar jag med mig alldeles för mkt när jag åker bort eller för lite, aldrig lagom. Men man kan ju försöka få till det denna gången då kanske :P Packlistan är iaf gjord, men den byggs på lite hela tiden. Sen  för att roa mig på tågen måste jag ju ha med mig en del! Mat i mängder, undra vad för ngt? Böcker, mp3 och korsordstidning..Det håller mig nog sysselsatt ett tag, sen kommer jag nog sova lite oxå :P Nej nu får jag leta fram väskan, den stora väskan, ska ju ha med presenter från Rebeccas familj till henne oxå. 


Men innan jag packar måste jag sitta i solen en stund o läsa, det är ju så mysigt! Solen gör en pigg o glad. Plus att jag är fast i boken, The Nootebook, vill bara läsa o läsa, det händer så mkt spännande just nu.  

RSS 2.0