skäbby

Mycket seg idag. Ligger på soffan i pjyamas o käkar choklad :) hehe. Men de är skönt. Nå tag måste jag väl iaf släpa mig upp och ta en dusch. känner mig ûberskabbig efter gårdagen, som sagt hatar jag ju cigaretter, men bara för de gör ju inte alla som man umgås med de, så mitt hår luktar nu gammal fimp. ÄCKLIGT.


Jag är faktiskt pirrig i magen för att de ska bli så kul att dansa ikväll! :D kommer bli en tokbra kväll hoppas jag! men de är ju den här ständiga klädesfrågan, vad ska jag ha på mig? jag skulle behöva en personlig påklädare, haha. garderobsrivning here I come.


håll andan och spring!

Idag var det alla-som-handlar-luktar-illa-dagen på kära Ica i Delsbo. Eller nej inte alla, jag var faktiskt nyduschad! kanske att jag luktade lite karl (tyckte den nya duschcremen från nivea luktade lite så till min förvåning och lite misstycke, jag är ju tjej :P) men jag luktade iaf nyduschat! Det gjorde inte de flesta som strosade runt bredvid mig på affären. Nån luktade dynga, en annan borde definitivt lånat min tvål och duscha! de hade gått alldeles för länge sedan det tror jag.. Men den värsta var ändå rökaren. Jag tål inte lukten av cigarett, cigarr, pipa osv. tål inte som i hatar, jag får inte ngn allergisk reaktion utav de. Men reagerar gör jag, min näsa dras ihop, munnen blir till en äkta avsky-min. BLÄ. Jag höll andan o skyndade bort. Varför kan man inte bara sluta göra cigaretter? de finns ju absolut inget positivt med det. Enligt mig.

25e mars

Idag är det ännu en dag med såhär otroligt fint väder! Jag var jättesugen på att åka längdskidor idag med, men de blev en promenad med vovven ist. För jag var även på längdskidhumör igår o dilemmat var desamma som idag, var ska jag åka? trist att åka själv oxå..men då räjser-åkte jag några varv på täkten bara för att stilla suget o rastlösheten lite. Att göra samma idag lockade inte alls, så promenad blev det. Men snart ska jag ut på en promenad till då jag fått tag på grannen! de blir trevligt, man kan ju gå hela dagen när de är sånt här härligt väder :)   

Förresten har jag anmält mig till sjukgymnastprogrammet i umeå. Ska även göra det i uppsala tror jag. Sen blir de nog en anmälan till biomedicinsk analytiker-programmet oxå, var de umeå lr uppsala? kommer inte ihåg nu, har tittat på så mkt här o var o i olika omgångar så jag är helt snurrig i huvet! Ska kolla upp vad intagningspoängen för biom.a.p. oxå, se vad mina chanser är! Sjukg.p. kan bli på håret om man ser till tidigare intagningspoäng :( meen man vet ju aldrig!

Vad kan jag mer söka?


Igår fick jag brev från landstinget oxå, där de stod att de tagit emot min remiss till ortopeden från hälsocentralen. Men när jag ska få komma till ortopeden skulle de återkomma med senare, då de börjar bli mer aktuellt. För min kötid är sisådär 180 dagar nu. Så om sex månader då kanske. Yey.

Men ngt jag ser fram emot är att på lördag ska jag äntligen få dansa! :D Jag längtar ruskigt nu. Så mkt att jag funderar på östersund på fredag oxå! men de är bara om myskvällen med Carro o Johanna inte blir av. Den får gå i första hand. För som sagt får jag ju hur som helst ändå dansa på lördag. Men en dag tidigare vore ju inte helt fel då jag inte fick nån kram i lördags som jag hoppades på, var jag inte tillräckligt snäll? :P Eller jo, jag fick ju många tjejkramar, men de räknas inte nu, sorry. Jag vill ha killekram. haha.


Ikväll blire fest!


fredag

Igår var jag och bowlade för första gången på typ hundra år. Det var riktigt kul! De blev ju mycket roligare eftersom jag vann oxå :P lite överlägset faktiskt! hehe. Sen hamnade vi hos Carro och spelade tv-spel och såg på film. Jag var däremot ingen mästare på tv-spel kan jag lova, herregud, men de var lika kul de med! skönt att man kan skratta åt hur dålig man är. De måste vara jobbigt att vara dålig förlorare.

Filmen vi såg hette "Låt den rätte komma in". Jag hade förväntat mig en helt annan typ av film när man hör titeln. Det visade sig vara en svensk skräckfilm(?) lr något i den stilen. Det handlade iaf om en pojke som blev mobbad. Och en flicka som flyttade in i lägenheten bredvid. Dessa blev vänner. Men det var ju bara det att flickan var vampyr och flög på, sög blod och därmed dödade typ halva grannskapet (men inte sin vän pojken). Ja de var en helmysko film. En dålig sådan. Jag gillar inte alls skräck/fantasy genrer. Blod och annat snusk hela tiden och vampyrer och andra monster. Nej det är inget för mig. Nog för att den här filmen inte var så "blodig", men bara konstig. Ingen jag rekommenderar.  

trevlig kväll

Nu sitter jag här och luktar klor o har fluffigt "poff-hår". Carro och jag har simmat igen för första gången på nån vecka. Det var jätteskönt att simma och basta, med obligatorisk apelsin som belöning. Sen blir de ju så mkt roligare när man är nån mer oxå så man kan prata och ha det trevligt. Vi pratade en del om våra framtider, det ska nog bli ngt bra av oss! :)

Hoppas vi får till en myskväll imorron med. De vore inte helt fel! 





Förr idag låg jag på spikmattan, på bron i solskenet. Med härlig musik i öronen. Jag Blev sjuuuukt danssugen. De blir ju inte dans förens nästnästa lördag, suck. Men då jäklar skare dansas! Men helst skulle jag ta en mysigan fox på stört! Ja de var alldeles för längesen nu. 
Men kanske om jag ber ngn snällt att jag kan få en långkram på lördag. Lite substitut så jag överlever en vecka... 


Please

Halleluja! de blev lite tyst ett tag här hemma, så nu har jag faktiskt fått iväg en till jobbansökan! Håll tummarna. Men de är väl lika bra att fortsätta söka på alla de andra ställena som går oxå. Räknar ju inte direkt med att få ngt egentligen, de finns ju så många andra bra som söker jobb nu. Suck. Men jag hoppas, hoppas hoppas!

Nu ska jag kolla över hur jag söker in på sjukgymnastprogrammet! Jag söker de, får vi se sen. Söker kanske något mer som jag inte kommit på än oxå.. ;P


bara TYST

Jag behöver vara ensam nu. För att få gjort de jag ska. Kunna koncentrera mig. Det är fan totalt omöjligt nu, här, med andra personer, tv:apparater, radion, telefoner. Alla ljud stör mig. Det är för mycket. Jag funderar allvarligt på att stanna uppe i natt för att kanske få ngt gjort, dvs skriva på cv och skicka ansökan till jobb. Eller kanske om jag tar med mig datorn till mitt rum, där jag kan vara instängd tidigt imorgon. Då kanske det är tyst här. Då får jag nog ta med mig ngt att äta oxå. För magen kommer säkerligen skrika när jag vaknar imorron, och utan mat går det inte heller så bra att koncentrera sig.

Koncentrationen kom tillbaka till mig! jag behöver dig.

Sol - energi

Som typ alla andra tycker även jag att de känns som vår idag! Det känns härligt i kroppen. Ljusare tider ute ger ljusare tider i själen.

Jag är nyfrissad i håret för dagen, ville fräscha till mig lite, delvis inför helgen. Det ska bli en rolig helg, bestämmer jag nu. :)

När jag skulle parkera i stan idag stannade en man och frågade om jag skulle stå länge, han hade nämligen två timmar kvar på sin "parkeringsbiljett". Det passade ju mig alldeles precis, så jag tackade och tog emot. Vilken trevlig man. Sånt gör mig glad.

nyklippt Lockig blev jag :)


hej ångest

Ångesten brottar inom mig som ett vildt odjur idag. Allt är jobbigt. Jag måste måste måste. Men de jag måste är svårt, jag tycker inte om det, vilket ger mig ångest, men jag får ångest över att jag inte gör det heller. gah. Jag tror iaf det kallas ångest det jag känner. Det spelar väl inte så stor roll egentligen, om det har ett namn lr inte. Det jag vet är att kvävningskänslan är obehaglig. 
För att lindra har jag nu gjort en lista, försöker organisera mina måsten. Där ryms små som stora saker. Men de mesta handlar ju om min framtid, såklart. ??????.

Jag har redan kommit upp i 23 saker på min lista. Jag behöver vara ensam för att kunna koncentrera mig! Få några saker gjorda.

Har väldigt svårt att koncentrera mig nu för tiden, undrar vad det beror på?  Känner mig inte alls lika med som jag brukar, hjärnan kanske håller på att ge upp? Jäkla stress. Jag gillar det inte! morr.   

magrutor / matruta

Efter träningen i måndags började jag fundera över magrutor. Huruvida det är snyggt eller inte på tjejer. Jag kan inte bestämma mig. På killar tycker jag iaf att det är snyggt :) hehe de vet jag. Men tjejer? Blir de okvinnligt? Det kanske beror på om det är en lite antydan till rutor eller värsta sexpacken. Men vilket av dessa är syggast då? Hm ja de är kanske snyggt på vissa men inte på andra? Vill jag ha det? Vet inte. Kanske. Jag vill iaf vara vältränad. Litenlitenliten antydan till rutor har jag fått nu när jag tränar.. absolut inge sexpack! jag tränar ju rätt lite :P På ett vis tycker jag de är lite -wow coolt, eller ser de bara konstigt ut på mig? vad ska jag göra dådå? sluta träna? :O nää.

svara gärna, Är magrutor snyggt på tjejer?


Frääääsching

Jävlar i min låda vad skönt det var med en dusch! :) Som en ny människa, höhö.
 

jag vill dansaaa.




You might as well face it, you're addicted to love

Operation?

Doktorn ska skicka en remiss till ortoped över min handled. Jag kanske får operera den! :O HJÄLP! huuu.

Ta tag nu!

Så idag har jag då ringt hälsocentralen och fick en tid redan imorron! Perfekt. Jag hoppas de kan hjälpa mig, lr åtminstone förklara vad de är!

Nästa sak blir till att kolla över sommarjobb mera! Eventuellt ringa Iggesunds bruk om jag inte hittar en lösning på deras hemsida, ska gå in där o kika en gång till. För ansökningsformuläret jag hittade förr passar inte mig... man måste där fylla i nuvarande utbildning, alltså de man läser nu, men jag läser ju inget nu! Hoppas de kan vilja ta med mig iaf! :S Jag får väl slå en pling till dem annars. Det blir bra träning :P jag tycker inte så mkt om att ringa. Därför har jag skjutit upp det ett tag..men nu ska ju ansökningarna vara inne senast 15:e! så de måste bli gjort nu! tar mig i kragen.

Jag ska även leta böcker på internet idag. Många saker på listan ska bort! De tillkommer ju ändå nya saker hela tiden :P

P.S I love you

Jag har gråtit mig igenom filmen P.S. I love you. Från början till slut.

Jag har inte sett en vackrare film. Den klampade rakt in i mitt hjärta, tog ett fast tag och ruskade om. 
Visade ingen hänsyn alls.
Tack.

Lista

Jag gillar listor. De ger överblick. Plus att hur skönt känns de inte när man kan stryka ngt från listan? En sak mindre o tänka på. Jag har många saker som jag vill/ska/måste göra nu, tillräckligt många för att vilja/behöva göra en lista.

[ ] Boka tid hos hälsocentralen, handleden måste kollas upp..inte för att de brukar hjälpa, men tänk om?
[ ] Söka sommarjobb
[ ] Söka skolor inför hösten
[ ] Boka klipptid, barret behöver sig en omgång av saxen
[ ] Ta hål i öronen, tredje gången gillt? men vart ska jag vända mig?
[ ] Se "män som hatar kvinnor" på bio
[ ] Boka biljetter till Boogart & Shake 17-18 april
[ ] Beställa fler böcker, skulle va spännande med nån om zonterapi, astronomi och nån skönlitteratur.

vad är normalt?



blurk.


Hemma igen

ja då är man hemma efter en vecka i fjällen. De var en okej vecka. okej liksom. Inga brytna ben.

Jag hann vara hemma i typ tre timmar innan det var dags att åka o jobba, The Poodles spelade. Var riktigt roligt att jobba! Träffa all personal igen, massa roliga folk som var ute o röjjde. Blev kallad snygg väldigt många gånger plus att jag fick en t-shirt från förbandet! Kan de bli bättre? ;)

Jag vill jobba mera!

RSS 2.0