Tänkaren

Den första som sa att jag var en tänkare var min svenskalärare i sjunde klass. Han sa, Du är en tänkare Jennifer, men man ska inte tänka o grubbla så mycket. Slappa av lite mer. Och han är inte den enda som sagt detta. Men varför egentligen? Varför ska jag inte tänka så mycket? Jag kommer alltid göra det, det är jag. I min hjärna snurrar det oftast många saker samtidigt. Och jag tänker oftast innan jag ska göra något. Men ibland tänker jag inte alls utan bara gör! och det är också jag.
Det är inte alltid roligt att tänka så mycket, för många av mina tankar handlar om framtiden. Hur den kommer att se ut för mig, människor i min närhet och sist men absolut inte minst hur framtiden ser ut för vår värld, planeten jorden och livet. Vissa tankar vill man genast dra ur skallen och slänga långt långt ner i soptunnan för att aldrig tänkas igen och därför aldrig ske. Men hur gärna man än vill så kan man väl inte hindra vad som ska ske, eller?? Är något förutbestämt eller handlar allt bara om val? Kommer jag ens kunna hitta svaret på det? Jag får väl helt enkelt tänka på det....

29 september

Idag har jag bakat äppelkaka =) hitta ett nytt recept som jag prövade..o jag har varit duktig o inte smakat på den än! Så de blir en överraskning efter maten =)

Tog en powerwalk runt byn i det härliga vädret oxå. Det var otroligt skönt. Bra musik i öronen ledde även till lite dans a la mig själv..men innomhus för säkerhetsskull ;)

vad ska jag göra med mig själv? Jag kan ju göra precis vad som helst! O det är inte alltid det enklaste....

rubrik

Jag är inte så rädd längre. De känns obeskrivligt bra.

Mycket är bra. Men inte allt.

jobb

Igår åkte jag med pappa in till Folkan för han skulle jobba vakt o jag dansa.. Jag jobbar ju oxå där så igår fick jag många dagar framöver att jobba =) 4, 11, 14, 15, 18 /10 så då blir de lite mer pengar! så alla helger fram till maran är nu uppbokade alltså. Synd på nästa helg bara för då är de fest som jag gärna hade gått på! meen man måste ju jobba de dagar man får, speciellt när man får dispans för o dansa då o då :P Längtar till maran! =) Gårdagens dans var dock lite sisådär, i början såg de ut att bli katastrof men Karin kom o räddade min kväll <3 De var inte så många bra killar som man kände igen =( fast o andra sidan upptäckte jag då några nya bra killar =) fast jag saknade fortfarande många! vart var ni? se till o komma på maran bara!

jag har fått ett smärtsamt men samtidigt skönt återseende. back to någorlunda normal.

Nu ska jag kolla upp var de finns yogapass i Hudik! =)

rubrik

Igår hade jag en jättebra kväll! Åkte in till stan o träffa Carro o Johanna. Vi strosa först runt lite på stan sen handlade vi mat för kvällen. Hemma hos Carro gjorde vi en grymt god Tacopaj o gick på husesyn då hon numera bor i hus med sin Emil =) efter pajen smälte vi choklad i fondue (stavning?)skål o doppade massa olika frukter! Mumma =D klockan åtta tog vi med oss allt götta, frukterna, chips o massa lösgodis till tv:n för o se på Idol..meen de var inget idol! lurade :P så de blev Dobidoo o Gone baby gone ist. O en massa prat såklart! Åkte hem först vid 03.30 väldigt lyckad kväll! Tack flickor! hoppas på en krogsväng nästa helg oxå ;)       

Johanna o Carro =)               


me

vad ska jag klä på mig?? är ju dans ikv =) håller tummarna!

dålig dag

nu är jag trött på det här. de måste bli ett slut o en ny start. =(

hurtiga jag

Jag o Karin tog ytterligare några krafttag i gymmet idag :) o åter känner man sig som en puma ;)

Sen blev det pallen i botten hem för o äta, sen vidare till skyttehallen. Efter lite strul lyckades vi ta oss igenom kvällen o barnen fick skjuta. Kommer hjälpa till där var tredje vecka så länge jag inte har ngt annat för mig..

På fredag blir de tjejkväll hos Carro :) kommer vara jag, carro o johanna. Ser fram emot det jättemycket! :D saknar ju er tjejer!
Sen blir de förhoppningsvis sammandrabbning hos Karin på lör för att sedan åka på dans! :) 

..

Jag önskar jag hade någon att titta på stjärnhimlen med. Den är sagolik ikväll.

boring

gaah! lagom uttråkad..någon som vill hitta på något?

en sak är säker, jag vill aldrig vara utan träning igen. Ett pass o allt känns mycket bättre.

lite ont

Kan man få träningsvärk i lungorna?? för det känns iaf som jag har det idag :P

Längtar till i helgen då jag förhoppningsvis får dansa! måste måste, ber en bön, vill inte jobba :S skulle vara plågande att jobba medan Zlips spelar! huu hemska tanke. Nej de får bara inte ske. Det var något speciellt med den senaste maran, brukar bli rätt mättad på dans efter en mara..men inte efter senast! vill bara ha mer MER! =) de tar bara en otroligt bra dans för att skapa ett beroende, tydligen =)

22 september

Jag mötte mamma på Kjelles idag för o leta efter en lampa till mitt rum. Jag har bytt rum för längesen men inte inrett än.. ställt in en säng o en byrå bara. Känner inget sug av o fixa till där, förmodligen för att jag egentligen inte vill bo här nu.
Men det blev en taklampa iaf för o täcka glödlampan :P

Sen åkte jag till Broman för o hämta Karin. Kunde inte låta bli o gå in o kika runt lite, kolla läget liksom :P saknar det litegrann. Men ingen Kurt (bästa läraren!) i sikte tyvärr.. Sen drog vi till pulsfabriken för o träna! Äntligen! =) Gud vad jag saknat träning! endorfiner som flödar^^ :P

Jag skjutsade hem Karin o vi blev pratandes i bilen, länge. De blir ofta så för oss :P Men de blir ju lätt så när det är väldigt trevligt o intressant! =) Sen har hon ju sötaste hundarna som roade oss oxå =)

Nu är min mage sprickfärdig! åt en genant stor portion pasta nyss :P menmen det läre behövas nu efter träningen..hoppas jag iaf!? hehe



Ibland tänker jag så djupt att jag känner mig bottenlös. hm.

natt

Jag såg två stjärnfall. Stjärnhimlen är så vacker. Kan inte se nog av den. Finns där alla svar tro?

Jag tror jag vill ha svar. Men jag är inte säker.

bara några stilla tårar. klumpen. bandet.

men det är okej.

21 september

Vilken härlig dag! Solen sken o allt är så vackert i höstens färger =) På eftermiddagen åkte jag o mamma till Hassela för hon ska vara med på en kurs i att sy hembygdsdräkter. Hon håller nämligen på att sy en Bjuråkersdräkt till mig o behöver hjälp för att göra västen.. Så jag var ju också tvungen att följa med för o visa min figur, bli mätt o sådär. Längtar till nästa sommar då allt förhoppningsvis är klart o jag kan ha min alldeles egna dräkt på stämmorna =) Man känner sig så fin i dräkt.

Just nu glor jag lite på en tråkig film.. var nära att det blev bio ikväll, Mamma mia gick i Delsbo, men de var fullt! Ja i lilla delsbo. Trodde jag inte :P Får väl kanske se den ngn annan gång ist.

Jag vill ha en kram.


Söderhamn

Idag har jag o mammsen varit till Söderhamn o kikat runt på affärer. Dom har rätt tråkiga affärer där upptäckte jag.. Men bra skoaffärer har dom iaf =) För såklart kom jag hem med ett par nya skor. Jag är svag för skor alltså.. har ju en hel del redan :P men när man är med mamma o handlar är det ingen som hindrar en, hon säger bara köp! O i det svaga ögonblicket då man ber om råd o rådet är köp, så köper man! :P Men dom var väldigt bekväma så jag kommer säkerligen använda dom =)

Nu ska vi laga laxgryta, Hör o häpna vi provar ett nytt recept! Händer väldigt sällan här hemma.. men vi får väl se hur långvarig den blir :P håller tummarna för att det är gott =)

vad tycks om dom nya pjucksen?? =) jag

19:e september

Dagen började med juice o glöhopper, mumma =) Efter frukosten hade jag mysstund med Aksel, en 28 kilos liten knähund :P han har ingen insikt om sin egen storlek ..så om man själv lägger sig på golvet kommer han o lägger sig pladask, rakt på min mage  =) man kan inte annat än o tycka om honom! Han är så gosig att krama på o tittar på en med stora ögon o flinar stort. Att man sedan får stå med en sån där "klisterrulle" o ta bort hår som nu täcker hela mig spelar ingen roll för han ger så mycket glädje. <3

Sen bar de av på cykel till pärlandet. Jag, pappa o grannen Bergsman tog upp varenda liten pära. Till en början var det rätt tråkigt, fanns inte så många o dom bara gömde sig i jorden.. Men sen hojtar pappa från traktorn - Kolla sorken! Stampa på den Jennifer! Jag ser en feting till sork spurta över landet några meter bort men jag tänker då rakt inte stampa på den så -nejje! Men Bergsman får nu även han syn på den o han tar upp en sten, galloperar över landet o kastar, missar. Tar åter upp jakten skrikandes - Är de du som stöle pärerna va?! Tyvärr var sorken inte snabb nog o fick sluta sina dagar under Bergsmans stövel.. Stackarn.

Efter denna natt (sov typ ingenting) o pärplockning så är hela kroppen i uruselt skick, speciellt axlarna dock, ont ont. Jag behöver verkligen en massage. En helkroppsmassage. Nån som har en stund över? ;P
 

Frisk!

Idag har jag sakta men säkert börjat operation komma iform igen! =) Känner mig frisk o vill träna! Så nu ska jag försöka få lite ordning på träningen igen, fast jag ska försöka o inte hurta igång för hårt.. jag vill verkligen inte bli sjuk igen o sen är ju kroppen verkligen ur form efter denna sommar av nästan ingen träning o förkylningar.
 
Det är inte bara kroppen som vill aktiveras igen utan även hjärnan! Törstar efter kunskap! En sommar på Iggesunds Bruk med samma syssla varje dag gav ju många härliga slantar.. men var ack så ostimulerande. Hjärnan stod still. Plus att det nu har gått ca tre veckor av att göra ingenting o det räcker nu. Nu vill jag göra något! Förslag?? =)



told you so

Jag såg den o grät  =')

Fiin

Only Hope

There's a song that's inside of my soul
It's the one that I've tried to write
Over and over again
I'm awake and in the infinite cold
But you sing to me over and over and
Over again

So I lay my head back down
And I lift my hands
And pray to be only yours
I pray to be only yours
I know now you're my only hope

Sing to me of the song of the stairs
Of your galaxy dancing and laughing
And laughing again
When it feels like my dreams are so far
Sing to me of the plans that you have
For me over again

I give you my apathy
I'm giving you all of me
I want your symphony
Singing in all that I am
At the top of my lungs I'm giving it back


Kanske ska jag titta på A walk to remeber o snyfta lite till denna låt :P

Första inlägget..

Jaa nu har även jag skaffat mig en blogg.. tänkte de kanske var kul =)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0