26/11

Jag o pappsen satte pinnar längs vår grusväg idag, så nu kan det komma ordentligt med snö o man ser fortfarande vart vägen tar vägen! Det blåste kallt men inget min nya mössa inte kunde klara av, myysig den. 

Jobbade på skyttehallen ikv, var lugnt så vi kunde tillomed ta oss tid att hjälpa en ståskytt lite mera. Vad man glömmer fort! Jag kommer inte ihåg speciellt mycket av de jag lärde mig :P Så jag bara måsta pröva lite jag oxå :) fast bara några skott oseriöst, utan kläder o så. Fick dock in två tior! weehoo tackterna sitter i.. höhö.  

Efter skytte var jag bjuden till Annki på "Mary Kay klass". Fick pröva massa olika produkter, krämer o dyl. Slutade med att jag beställde ett "läppkit" med en "läppmask" o ett läppbalsam som verkade bra. Mina läppar går sönder hela tiden, speciellt den här årstiden. Sen blev de även en produkt som ska motverka påsar och att man blir blå under ögonen, hoppas den funkar för jag ser ju ut som ett lik. Eller ser ett lik ut så? blå under ögognen alltså? hm. Men de är de jag tänker de som iaf. Sakerna är dyra, oohja, men om man inte blir nöjd kan man lämna igen sakerna o få igen alla pengar, så länge man inte användt mer än hälften av innehållet! De är ju verkligen bra. För då tänkte jag att om de funkar bra, kan de ju faktiskt vara värt pengarna, men om de inte skulle vara bra har jag ju inte kastat bort några pengar för jag kan ju få igen dom!  Man hinner testa ordentligt på halva innehållet.


Hittade en ny göttagrej på macken, OLW Nöt & Russin mix. Me like!

2 st

Jahapp. Jag kom just hem från tandläkaren, den 17 dec ska jag dit igen. Jag hade nämligen två små hål, rackarns! De är ju inte så mkt att göra åt. Det kunde ha varit värre, sa min tandläkare oxå.

Var även in på Apoteket för att hämta ut medicin till Aksel, han spårar inte så bra i skogen så de misstänker att han kanske har noskvalster. Själv tror jag bara han inte fattat galoppen riktigt än, han är rättså valpig. Min gosenosen <3


Jag känner mig så himla kreativ nuförtiden. Ritar, skriver texter, har ideér om "hantverk", ska slå sak i en utav dem men först måste jag till hobbyaffären. O nu kände jag enorm lust att sticka! Men vad? Det var längesedan jag stickade ngt nu, sist var väl egentligen mina raggsockar jag gjorde i 9:an om jag inte minns fel. Ska jag göra ett par till? lite diskretare kanske isf, eller ett par vantar, mössa? Halsduk är ingen idé, slutar efter halva för de blir så trist med samma sak varv på varv, den utvecklas inte till något utan blir bara längre o längre. Plus att jag inte skulle använda den. Så inte en halsduk iaf.   

De är ju ingen som har likadana iaf! :)

FAN

men fanihelvetesjävlaskit

kan vi hoppa över morgondagen?

Wiie va mä snö de har kommit! glad blev jag för de :) tända ljus o julsånger spädde på stämningen ännu mer, längtar mkt!
Hälsade på Morfen idag, vi spelade Nicka, de är de jag o min morfar gör, spelar kort. Men de blev inte så långt besök för jag skulle ju på träningen klockan sex. Kroppen är tröött nu, alldeles tung i armarna. Träningsvärk i röven börjar redan kännas :P good.

Imorgon ska jag till tandläkaren o jag vill inte! huu har aldrig gillat det. Nog för att jag tycker så mycket bättre om Anna-Karin som jag har nu, än de jag haft förr. Men de hjälps inte! jag fasar över om jag kanske kanske har tur denna gång eller enorm otur. Är så less på mina tänder. BLI BRA! tror ni dom lyder? nää. De är väl bara o pallra sig dit. Lika bra o passa på nu för frånomed nästa år kommer de ju kosta pengar oxå. Jag kommer bli pank.


"honey honey" i högtalarna

Jag hade så jävla kul igår! :) spelet Alias var grymt! gillar spelkvällar.


Nu lyssnar jag på mamma mia soundtrack, man blir glad och fylld av energi av den här musiken! Jag ställde även klockan imorse så jag inte skulle missa Idolreprisen :P vill inte missa ngt nu när jag sett allt hitills ju. Robins badlugg is back o han var very bra!  Anna gjorde de inget att hon åkte ut o nu är de Johans tur nästa gång, enligt mig. Bra att de finns repriser då jag kommer jobba fredagkvällarna framöver.


Nu ska jag beställa pizza. Sen bär de väl av till norrbo för innebandy.




Kom på att jag glömt berätta! jag såg en lodjursunge när jag åkte hem från jobbet i fredagsnatt! otroligt, blev förvånad för de händer ju inte varje dag! :) synd den hade så bråttom o gömma sig.

förresten

Jag har ett uppskattningsvis 3mm stort ( de lät ju lite fel här :P) sår på mitt långfinger. O de gör svinont! De är ju löjligt att något så litet ska göra så ont. 


okej back to armhävningarna.

En ledig lördag

jepp idag ska jag inte jobba, så vad ska jag då göra? dans på folkan? de är sannex..kommer inte ihåg om dom är bra, o jag vet typ ingen annan som ska dit, så de lockar inte värst. Sen kan man ju alltid gå ut o shaeka lite. Eller ha filmkväll med polers. Eller bara slöa hemma. Men jag vill hitta på ngt! ska bara komma på vad.

Hitills har jag iaf haft mysfrukost, lagt ny bra musik på mp3n o dammsugit. Nu drar eye of the tiger igång så då är de hemmaträningsdags! något jag gillar mycket :)

Ständutt Jul

Snart ska jag åka in till hudik, lämna bilen hos brorsan på Volvo så han kan fixa den o sen börja jobba kl17. För Julshowen börjar ju ikv på Folkan! Hoppas de är bra musik!

Nu måste jag leta upp en vit skjorta som inte har rödvinsfläckar på sig.


blä

Mår skit. Så jävla yr. Går i vågor, ena stunden går de bra, sen slår de till och hela världen gungar.

Tänk tanken

Tänk, finns det något roligare än att tänka? Vissa tankar bara ploppar upp svischar förbi o glöms. Vissa kommer om o om igen. Några handlar om dig, några om mig, några om nån annan, några om någonting. Ibland blandas alla ihop till en enda röra. Ibland kan man inte tänka klart. Ibland känner man sig oerhört smart. 

Det kanske inte alltid blir vad du gör det till om du tänk något annat. För man gör väl inte alltid som man tänkt. Eller tänker som man gör, om man inte tänker innan man gör.

Tanken har oerhörd kraft, oftast underskattas den. Kan man tänka sig sjuk kan man väl tänka sig frisk.

Som med de mesta är de roligare att tänka ihop, finns de fler än jag som tänker på tankar?


TT - TrevligTisdag

Spenderat hela dagen i Enånger, Karin place, mycket trevligt må jag säga. Vi handlade upp halva Coop o gjorde en superb middag bestående av spagetti o köttfärssås. Sen blev de ju självklart även efterätt! Stekte bananer i flötans mängder smör o ringla på sirap...o sen äpplen med flytande honung o kanel, detta avnjöts med glass o chokladsås. underbart gott! PROVA! 

De är så kul, intressant, trevligt, mysigt, spännande, givande att umgås med denna kvinna! <3 


stolt

idag blev jag stolt över min pappa.

Sen blev jag stolt över mig själv för jag klarade av att köra pappas buss, med släpvagn efter!

O sen tränade jag hårt.

BRA

helgen

En mycket bra helg har jag haft.

I fredags var de mys med Karin o Carro här hemma. Vi tittade bla på Idol, åt choklad, tittade i skolkataloger för 6år och pratade massa. En mycket trevlig kväll! Sånt som man definitivt borde göra oftare, umgås.

I lördags åkte Jag o Karin med 20an (buss) in till hudik mitt på dan (hon sov över här), usch för att åka 20an när man inte är van, illamående ingår nästan i priset. Vi strosade iaf lite på stan o jag fick tag på lite julklappar! vi hittade även en "ny affär" (för oss åtminstone) "Ting med tanke" den hade intressanta prylar. Kl 16 var de dags att infinna sig på Folkan för min del, Ericsson hade firmamiddag. Så de blev servering först, hade väldigt trevliga gäster! Sen fortsatte kvällen med att plocka glas och sälja lite korv. Närmare kl 03 efter en tokgod toast halvsov jag i en fåtölj i väntan på att pappa skulle bli färdig. Sen var de sääängen.

Idag har inte gjort just så mycket. Helt ärligt så har jag gått runt i pyjamas o tofflor hela dan :P skönt de å ibland. Har väldigt ont i axlar, nacke, blev mycket lyft igår. O när jag har ont i axlar o nacke får jag oftast ont i huvudet oxå..så de har varit en stillsam dag.  

Nu vill jag se en bra film! men vilken?


Det är så SVÅRT!

Hjälp!
jag gör tester av alla möjliga slag för att försöka hitta ett område som jag kan utbilda mig inom. Hitta vad jag skulle vilja jobba med. Men jag är ju helt hopplös. Jag tycker om för mycket. Varför kan jag inte vara helt inställd på något? Nej jag tycker om ditt o datt o till min personlighet är jag lämpad för lite av varje. Herregud jag är inget Jag, är flera Jagar!

Eller?
 
Jag behöver utomstående hjälp! hur är jag o vad skulle jag passa som? Eller kan någon av mina andra jag tala om det kanske??  

vet inte vet inte vet inte

Jobbade på skyttehallen ikv. Gick väl sådär, elektroniken strulade som vanligt, vi skulle aldrig bytt från hederliga papptavlor! Eller..de är ju smidigare/bättre med elektroniska tavlor, Då dom funkar. Alla möjliga o omöjliga kom med massa frågor, men jag vet inte! jag vet inte alls så mycket om vad som händer i "skyttevärlden" nu för tiden med tävlingar etc. Jag är där o ställer upp o jobbar, men jag kan inte allt för de. suck. Tur att de var snälla o förstående barn o föräldrar där iaf. De kan ju vara rätt kul. 

Hemma väntade Britta o Erika för de skulle hämta en tröja. Blev chokladmuffins o lite prat också :)

Nu måste jag maila in kvällens skytteresultat till HT så de kommer med i tidningen. trök. 

Finally

Jag har köpt en mössa idag! Det var kärlek vid första ögonkastet :)



okej den kanske inte är världens finaste, men varm o go! Och lite "jennifer" :P

Te05a

Jag saknar gymnasiet! så mycket att jag fäller en tår.

Freebra

jag har just beställt en Freebra. En bh utan några som helst band. Hoppas verkligen att den funkar; inte trillar ner...för den kosta pluring, huvva. 


Nu vädrar jag stuvade makaroner o köttbullar! Mumma! 

minne


Hittade en bild från Glasgow! Jag skulle snott med mig hatten :P Gillar den skarpt!



Ingen visste varför men den här partycowgirlhatten hängde i köket :)

me like torsdagkvällar

På torsdagar har Delsbo simhall motionssim mellan 18-20. Simmade hela 1500m idag till tända ljus och musik. Efteråt myste jag i bastun med två mandariner. Otroligt skön träning! Grädden på moset skulle nu varit en massage. Men man kan ju inte få allt.. :P

rubrik

Igår gjorde jag o Karin stan. Blev en hel del shopping faktiskt! Jag köpte en blå body och en svart kjol att ha till! Trodde väl aldrig jag skulle köpa en body men jag tycker de är så snygg rygg på dom! Sen var de ju halva priset oxå! Vi besökte även Skutan (som vanligt) och käkade hamburgare. Mycket gott! Sen varvar man ju tuggorna med de senaste som hänt :)

Klockan 18 var de personalmöte på Folkan om kommande Julshowen. De är roligt att jobba där! massa trevliga människor!






Inatt var ännu en dålig sömn natt. Så ikväll ska jag simma järnet o basta läänge efteråt, hoppas att jag sover gott efter det. Hoppas Carro vill hänga på!

4 november

Det slog mig just vilket datum det är idag. Så jag blev lite sentimental, eller mycket. Men det gör inget. När man kan vara glad över det som var. 


1949/1989

Ibland önskar jag att jag var född 1949 istället för 1989. För jag skulle då fått vara med om en enorm utveckling men vara äldre och inte så ung när de går åt pipsvängen. Jag vill hinna leva mitt liv. Jag blir så otroligt rädd ibland, när man får information från olika håll. Idag var det en text om en rapport som görs vartannat år om hur mycket vi använder/påverkar jordens resurser per person, vilka länder som är värst osv. Om vi lever på som idag behöver vi två jordklot år 2030. Sånt här gör mig rädd. Tänk om de verkligen blir så! Jag har sett mycket information, miljöinriktning som jag gick o på allvar känns det som att jag inte kommer hinna leva mitt liv. För människan är så dum att vi förgör oss själva. Eller är vi så smarta att vi kommer kunna rädda oss? Är jorden verkligen i fara, eller kommer den anpassa sig o allt fortsätter som vanligt? Eller kommer allt som man förutspår hända men egentligen har det inget att göra med oss och vi kan inget göra åt det?  Dessa tankar kan hålla på i evigheter och  man blir inte vidare värst glad av dem. Ibland när tankarna rusar vill jag bara slappna av och bara vara. leva livet. vara ung. Men tänk om jag kan göra något? vad isf?

Men jag är ganska bra på att leva på som vanligt också..fast många tankar är de.

nån som vill byta bihålor??

Idag var jag på "delsboträningen" för första gången efter sommaruppehållet. Det var 10 gubbar, 2 killar o jag. Jisses vad man tappar fort, de blir till o ta i mera nu! Såhär efteråt känns det oerhört skönt i kroppen. Bastu för mig själv var mysigt. Men de är tråkigt att de inte är samma personer som tränar längre..saknar gänget! plus att de hade de ändrat övningarna o de var mer styrt. Men jag gör lite som jag vill ändå jag.

Mina bihålor börjar spöka, Igen! jävla skit.

jobb, fest o dagen efter

I fredags jobbade jag på Stardustevening, 140 pensionärer (tror alla var de?!) som åt middg o svängde på golvet till jazzig musik, mycket trevligt faktiskt. Natten spenderades i en sovsäck på brorsans soffa, för det skulle ju vara fest i hans lägenhet på lör så de var ju onödigt o åka hem. Så på lördagen kommer Britta o Erika o vi ser på film, städar o lagar mat tills mina bröder anländer. Sen kommer de folk o de blir fest! utgång på August blev de o Nordman spela, tråkig Så tråkig! menmen kvällen var ganska blöt och rolig!! Nu idag är jag rätt seg o slö. Men åker nog till norrbo ikväll o spelar innebandy o umgås.

RSS 2.0