men en jävla rubrik

Varför känns det såhär? Vad utlöser det? När man tycker så synd om sig själv, vilket jag HATAR. För det är ju så synd om mig menar jag, eller INTE då. När jag känner mig så här totalt oönskad, dum, ful, äcklig, en börda för alla andra, VÄRDELÖS.


Mad World.

Superstjärnan

Jag älskar att umgås! Så är de bara. Hade en väldigt trevlig dag igår i Östersund. Allt känndes bra, fick massa komplimanger på dansen, vilket alltid gör en glad :)
Men nu sitter jag här och känner mig usel. Vad hände? Kan vara för att jag är trött, hoppas jag. Tycker inte om att känna såhär. Typ som att man är sämt i världen på alla vis. Gå o göm mig för allas skull. Så dom slipper dig. Blir arg oxå för att jag är så yrig o snackar massa skit, dålig på att kommunicera kan man väl kalla det. Jag förstår om man tycker jag är konstig, för det tycker jag oxå.

Men jävla skit.

Göttans

En grymt god frukost blev det idag! mMmmmm :)
 ( det är pepparlax på mackan)


BILDER

Haha jag hittade en bild på mig från då jag var på Gotland förrförra sommaren. Jag ser ju för hejjig ut! Tur man inte bryr sig allt för mycket om hur man ser ut.. eller? andra i omgivningen kanske blir upprörda av min uppsyn? their problem?
de var iaf bekvämt :P 


Hittade även en då jag hade hel(l?)ugg!! De var nog tur att de var så jobbigt att ha det, tycker inte jag passade så vidare värsta bra i det :P

mihihihihi vad man kan vara glad!

Idag har jag lekt med Karin :) vi åkte en runda längdskidor på enångers elljusspår Utan att ramla! wow. Åt mumsiga chickenbits o kollade på Dr Quinn - Säger bara Sully the manliga man, roooaarw hehe. En alla tiders dag! En gammal sommarbild på mig o Karin! :)


Det blev även bestämt att jag ska till Östersund o dansa på fredag med Ninni. Jag ska köra. Hon har ju inte körkort o de är bara vi två, så jag var väldigt tveksam. Men hon lyckades övertala mig om att jag visst kan köra o att vi hjälps åt att hitta så de kommer gå bra. Hon är duktig på det där hon :P Men jag blev även så less på mig själv. "Jag vet inte om jag kan köra, jag har ju aldrig gjort de o jag har kasst lokalsinne o köra i städer ska vi inte tala om." Jag "lyssnade" på mig själv o tänkte herregud människa nu får du ge dig! Du måste ju köra till Östersund nån gång i livet annars kommer du aldrig kunna göra det för att du aldrig har gjort det. Jisses det är dags att pusha på lite. Så istället för att fega ur ska jag utmana mig själv! O det kommer gå alldeles bra, det har jag bestämt mig för så då kommer det göra det oxå. Skulle jag sitta hemma på fredagskvällen o göra ingenting när jag kan vara på ett dansgolv (där de utlovas massa bra killar!) o ha roligt? Det skulle jag ju kunna om jag vill det, men jag vill träffa folk, dansa o ha roligt. Därför ska jag köra hela vägen till Östersund o jag kommer göra det bra. PUNKT.

fuckingförkylnings

Jag är rätt bra på att "höra" min kropp, tex när den säger ifrån. Men jag är oxå rätt bra på att ignorera detta om det skulle stoppa mig från att göra något jag vill. Men idag ska jag lyda, prova det o se om det hjälper. För nu har jag en förkyling i kroppen igen, som vanligt, som jag senaste, ja vad blir de, två åren? haft. Av o till, börjar om o om igen. Vart är mitt immunförsvar??!!?! Jag vill egentligen jättegärna träna ikv, jag mår ju så bra av det! Men kanske ändå att kroppen inte gör det.. när jag är förkyld alltså. Känns lite mer än de brukar vilket fått mig att lyssna mer, skulle de gjort någon skillnad om jag lyssnat bättre tidigare? 
Jag avstår från träningen ikv o hoppas att kanske jag blir frisk (om de ens finns i min kropp längre?) o kan simma på torsdag ist, de vore skönt :)


Nej nu ska jag rasta vovven lite, frisk luft i snövädret blir man iaf pigg o glad av :)

böcker - bra ting!



Idag hämtade jag mina böcker :) vilken ska jag börja med nu då? en på svenska, Inte enklare än så, en på engelska som jag inte vet ngt om o har flest sidor, Fast women, eller en på engelska vilken jag sett filmen -fullkomligt älskar! The notebook. 

Min kväll

Igår kändes det verkligen som att det var min kväll. Den var så bra! Jag var då och är nu fortfarande så otroligt galet GLAD! Ja ojojojojojoj va glad man kan bli av så lite. Eller så lite? de var ganska mycket! Det beror ju såklart på vad man jämför med, men i mina mått just nu så var det mycket! :) iiihihi de bara spritter i benen. Lycka.
 
O må detta hålla i sig nu! Det blir ju vad man gör det till, eller? Ska försöka hålla detta uppe, det är ju så mycket roligare liksom ;P

:D

HAHA! Jag måste skratta åt mig själv! mihihihihi :D

jobb?

Igår spenderade jag nästan hela dagen framför datorn. Jag hade hittat ett jobb som jag ville söka och då behövs ju ett CV. Detta CV tog då x antal timmar att skriva, jag skrev om o om o om. Diskuterade med andra hur man ska skriva samt kollade på nätet. Tillslut blev jag så less så "nu får de duga!" orkade inte bry mig mer. Så nu blir de bara till att hålla tummarna! :P Men om jag inte får de kommer jag överleva iaf, jag känner en stor tillit till livet nu.
 
På kvällen bar det iväg till skyttehallen för att jobba. Var flera nybörjare där dvs mer krävande att hjälpa. Jag var trött när jag kom hem, alldeles för många energitagare i en liten lokal.
Efter en skyttekväll måste man skicka in resultaten till HT via mail så de kommer på sportsidorna/resultat. Så de blev ännu mer tid framför datorn. Dessutom skulle vi igår skicka in de tre bästa 20skottsserierna från november till januari på alla barn, för att delta i en tävling. Detta tar tid. Att titta för varje barn, jaha Pelle Jönsson sköt 199p denna vecka, lisa Jönsson sköt 200p osv osv för varje vecka under tidintervallet som var bestämt. Men jag o mamma hjälptes åt. Så skulle jag då maila det.. dokumentet blev inte sparat (fast jag sparat det!!!) o fanns då alltså inte på datorn längre för jag hade ju såklart tryckt ner detta fönster. GAAAH! Men så roligt vi gör det väl en gång till då eftersom vi tycker det är såå roligt. Andra gången blev de sparat o jag kunde maila. Men humöret var i botten. Jag var trött o grinig. Hade pissigt ont i axlarna efter all tid vid datan så jag ville helst hugga av lite kroppsdelar. 
Tur att jag bara hjälper till var tredje vecka. :P

Nu ska jag heller inte sitta vid datorn mer för då får jag sota för de sen.. Ist ska jag ta en promenix med gosenosen <3 

Träna(d?)

Ikväll tränade jag flitigt. Slet o svettades. Å gud så skönt det är såhär efteråt! Jag känner mig stark som en björn ;) Oövervinnerlig. Endorfinerna sprids o välbehaget infinner sig. Bastade väldigt länge oxå, bara satt med slutna ögon o andandes. Härligt.

Träningsvärk kommer jag definitivt ha imorron då jag redan känner de komma smygande. Men de ska väl kännas att man tagit i :P
undra om jag är lika optimistisk över den imorron? troligtvis inte :P

 


högre o högre?

Jaa nu är klockan 04.50 o jag har kommit hem från kvällens dans :) lite senare än vanligt men vi stannade ju på max o fyllde kistorna också. Borde vara dödstrött men icke då, men de kommer nog snart. Kvällen var helt okej bra. Jag fick några oooh så smarriga foxar!! Fast de var inte tillräckligt.. Jag ville ha mer! Kommer de bli så nu, att förväntningarna bara blir högre o högre? Eftersom de senaste danskvällarna varit galet bra, så kommer jag inte nöja mig med mindre längre, utan bara vilja ha mer. Ja de blir väl så. Mycket vill ha mer liksom.





Det känndes som jag läste tankarna i ögonen..

Taggad till tänderna!

Ikväll blir de dans för hela slanten! Hoppas på en bra kväll :) det är ju ett nytt ställe för mig, Bergeforsen, men de finns nog folk man känner igen. Det brukar vara så.


 
Men först är en dusch nödvändig! Plus att nattlinne med en skjorta efter pappa troligen inte är en bra dansoutfit :P höhö.

Dummer

Jag köpte ju äntligen en kalender häromdagen så jag nu kan hålla ordning på saker o ting. Det är skönt att ha ngt att planera i när man har ett minne som en guldfisk, en kalender tar bort onödig stress över dåligt minne. Kalendern visade sig innehålla en hel rad olika intressanta saker, tex första hjälpen-hjälp, allemansrättslagen, tidszoner o kartor. Jag blev fast o började kolla på kartorna. Jag har ju inte haft geografi sen sjätte klass så de behövdes en påläsning, inte för att jag vet om det var ngt som fastnade direkt :P Jag känner mig så dum nu när jag inte går i skolan, läser o lär mig något nytt varje dag. Som att all kunskap pyst iväg o jag har noll hjärna kvar. All kunskap har inte försvunnit, det vet jag ju, men känslan av att vara dum är fortfarande överhängande stor. Därför kan jag nuförtiden sjunka in totalt i vissa saker, som tex  kartor i detta fallet, o bara titta, försöka lära o förstå. Kunskapshunger kallar jag det. Tankarna flödar om shit vad stor världen är, undrar hur de ser ut i Brasilien? Ja allt möjligt. Shit vad världen är stor tänkte jag men egentligen är den en pyttepytteliten del av något som är oändligt stort. Ojojoj.   

Burr :)

Vintern är tillbaka! Nu knarrar det under skorna när man går igen, precis som det ska vara. Men att det är 20 minus ute när man inte eldat leder till att det var rätt kallt imorse när man skulle masa sig ur sängen. Plus att jag hade nya lakan som är såå sköna! Varmt o gosigt. Man vill aldrig kliva upp.

rubrik

Idag började dagen dåligt. Jag vaknade med en smärta utan dess like i axlar, nacke, huvud. Jag visste inte om jag skulle spy eller gråta. Men nu efter att ha masserat mig själv med aloevera heat lotion o tagit en varm dusch så känns det bättre. Vad ska jag göra med detta igenkommande problem? Kanske massage är bästa hjälpen?

:O

Jisses! klockan har hunnit bli 03.25! dags att gå isäng kanske? Jag fastnade totalt på en blogg, vissa människor verkar  ju galet intressanta! Det var en sådan jag snubblade över nu. Man blir ju nyfiken :)

smått dansberoende fas(?)

Ge mig musik, två armar om mig, en kropp mot min.

för många tänk om

Tänk om mitt liv inte har någon mening. Eller tänk om jag dör imorgon o meningen med mitt liv var att vara en sorg, minne eller lärdom för någon annan. Eller om mitt liv har en mening men de kommer bara dröja tills jag är 55 år innan jag inser den. Eller om jag själv ska skapa en egen mening med mitt liv, finns det någon förutbestämd eller ej?

Att det finns en mening med mig, jag, är viktigt för mig.

Tänk om jag fick ha en verklig talang för något, vad som helst.
Tänk om jag kunde göra lite mer?
Tänk om drömmar kunde bli sanna.
Tänk om jag kunde få svar på alla mina tänk om.

Ibland vill jag kika in i framtiden, bara lite lite, för att kunna få en glimt om vad som väntar. Väntar? Tänk  om ingenting väntar?

Ja nu har jag fått  ur mig några få tankar. Så nu kommer de nog inte ta upp min hjärna lika mkt som nyss.

Danmark :)

Jag har nu bokat tågbiljetter till Danmark! Ska hälsa på Rebecca o hennes Rasmus, gud va roligt! Så 4-9 februari  kommer jag befinna mig söderöver. Februari ser jag fram emot, de kommer bli många roliga saker då! Trist att de bara är januari nu, men de kan nog hinna bli en del kul denna månad med.  

Utbildning

Hjälp! Jag får lust att slita mitt hår vad svårt detta med mitt nästa steg i livet ska vara svårt! Ja för jag skulle ju vilja börja plugga till hösten, det är tanken. Men vad ska jag välja? De finns ju så mycket intressant! Kan man vara mer kluven? Jag får nog fan klona mig i tio! Då kunde jag ju läsa allt :) Vilken dröm. Men det går ju inte, jag måste välja! Huu de kryper i kroppen vid ordet måste, jag gillar det inte. Måste känns som ett stort svart moln som ligger över axeln o ger skugga. P egentligen måste jag ju inte välja..Men enligt mig själv måste jag det, kul att ge sig själv ångest eller inte då.

Jag har kollat runt på massa sidor, universitet, program o kurser hit o dit. Även kikat lite på möjligheten om universitet med dans..men de verka dåligt på den fronten. Kanske lika bra, jag vet inte hur de skulle vara. Dansen ska nog vara en hobby för evigt, de blir nog bäst. Men då får jag gå massa kurser på övrig tid, för de finns sjukt många danser jag skulle vilja lära mig! Tänk att få vara med i Let´s Dance..Då skulle man få lära sig massa roliga danser! men då måste jag ju bli kändis, för att få vara med alltså. O det går nog inte. höhö. Nej det går inte.

Fast man ska ju aldrig säga aldrig.. ;)

peppad

Festen igår var bra! Stämningen var på topp bland samtliga deltagare, vilket ju är bra när man är på fest :P Vi åt jättegod kladdkaka, sjöng singstar o badade kar på gården, ett sånt vill jag oxå ha! Så himla mysigt. 

Imöra ska jag ägna dagen åt högskolor, universitet o sånt. Jag vill hitta en utbildning! Hitta något som känns bara helt rätt! Tänk om de kunde få vara så lätt?

höhö 
tjaa.. jag bjuder på denna vågade bild o varnar känsliga läsare/tittare. För att sammanfatta en bra fest :) 

Spark jag gillar

Jag, pappa o Aksel var på tur idag med sparkarna. Vi åkte ner till Norrdellen i det fina vädret. Jag blev helt slut efter bara nån kilometer, beroende på förkylningen (mestadels :P) Tur att Aksel var med o drog som förvildad så jag flög fram med sparken :) Både han o jag hade roligt.

Ikväll blir de fest hos Carro! Ser fram emot det väldigt mycket! De är en kombinerad 20års/inflyttningsfest, hoppas på att det kommer många trevligt folk. Typ sånna från klassen kanske som man inte sett på länge, de vore skoj! 
Men vad ska jag ha på mig då?! herregud jag får börja riva redan nu i garderoben tror jag. Jag har för mkt kläder! Eller så kanske jag har för lite? hur som helst är de svårt att hitta något att välja.  

Handlarn

Idag har jag handlat upp halva Delsbo. Hade en jättelista på prylar o jag har varit in i stordelen av affärerna i "stora" Delsbo centrum. Orsaken: min bror fyller år imöra! Då måste man ju ha gott att äta plus presenter! Men nu kanske inte vi ska träffas fören på sön o äta mm ist, beror på hur alla har tid. Men vi ska iaf på mitt iniativ äta Flygande Jakob. Hoppas de blir gott! Sen blire tårta såklart. O nu ska jag baka kladdiga chokladmuffins med after eight!
Men jag får sno mig på för kl åtta börjar ju Let's dance! De vill jag se :) trist att jag får titta heeelt ensam bara. inte en kotte kommer vara hemma. Eller jo förlåt, Aksel är hemma, men jag syftade på mänskligt sällskap. Dessutom får han inte vara i tvrummet. Stackarn.

stjärnor!

Vilket bra väder det har varit nu under jul o nyår! Helt perfekt för stjärnklara kvällar o nätter. Jag står o tittar så fort jag är ute. Det är så vackert, spännande, intressant o mysteriskt. Astronimikursen väckte mitt intresse enormt mycket mer, även om jag glömt mycket redan :P men de är ju så med mycket man läste i skolan..fakta som man tryckte in till proven. (Fast det finns kvar långt inne och kommer snabbt tillbaka om man läser det igen.) Men intresset brinner starkt o jag vill bara veta mera! Just nu dras blicken till Venus, tror jag det är, inte säker. Den är ju enorm! Jag ska pröva titta genom en kikare nån dag..helst skulle jag vilja haft ett teleskop. Synd att de ska vara så dyra bara. Kanske får jag ett nån gång i livet. Man kan ju alltid drömma.


"Universum är oändligt stort"
Man försöker förstå det, men de går ju inte föreställa sig. En fortsättning i alla riktningar överallt. Aldrig ett slut.
 
Det kommer aldrig bli ett slut på alla mina funderingar heller!


Snörvlig nos möter gosenosar

Jag är fortfarande sjukling. Men nu är de väl på bättringsvägen iaf. Märks på kroppen att man är sjuk, är vit som ett lakan i ansiktet, har tappat 3kg o det känns som att alla muskler sinat bort. Kanske de är kilona? höhö kanske inte fullt så mkt förresten :P Jobbigt vad man tappar fort när man inte tränat så aktivt under jul o nu dessutom blir sjuk! De är väl bara till o ta tag i det igen så fort jag blir frisk. Vill träna nu.

Jag, mor o far hälsade på min faster o kusiner med familjer i Gnarp idag. Inget kunde stoppa mig för jag ville så gärna dit. Det var bara till o knapra alvedon. Vi åt mat o hade det trevligt. Faster har sötaste energistudsarn pudeln Fia och Anna (min kusin) har charmören taxen Tanne, så jag spenderade mycket tid på golvet med andra ord :) Rena friskpillren att umgås med hundar! Dom bara öser ju kärlek till en!  
Kristin (min andra kusin) hade ju dessutom nyss fått hem en hundvalp! En border collie. Så söt att man kunde äta upp honom, ville kidnappa med honom hem! Så mysig o kramvänlig! Jag älskar verkligen valpar, ja bebisar av alla slag o arter! Det är väl mamman i en kanske? Hjärtat liksom smälter. Jag vill ha en egen valp! Men det får nog dröja några år tyvärr, jag ska ha all tid den behöver oxå.

Tanja Vår pudel Tanja som tyvärr är i hundhimlen.

ArrakArrak, som oxå fick komma till hundhimlen. :(

AkselAksel, som nu är herre över huset <3 (old bild) 

SJUK!

Känner mig som en levande död ungefär. Eller de var väl o ta i men jag är lite sjuker idag. Var nog inte det bästa att jobba igår.. men vad gör de att jag är sjuk o ligger i soffan hela dagen o lever på knäck, jag hade ändå inte ngt annat för mig idag.

Mamma ska ta hem mat från Hot chili idag, hoppas de är gott! inte för att ngt smakar speciellt mkt nu men :P


We don't need another hero..... sant?

Har allting ett visst antal tårar? eller kan de fortsätta i oändligheternas oändlighet, flyga på en när som helst? Att gråta är bäst när man är själv, då man inte måste vara tyst, snabbt torka bort med ärmen, utan bara kan låta allt komma. Överhuvudtaget, är allting bäst när man är själv? Då ingen annan kan tycka eller tänka om dig. Jag säger nej. Ingenting är bäst när man är själv. Inte för mig. Jag är inte gjord för det. 

Jag vill att någon håller om mig. För att den bara vill det. 

Jag hatar när jag tycker synd om mig själv. Jävla egoist!!!!!!!!!!!!! Håll käften. var glad? äh bara lägg av! 
Patetisk. 

dark place

I'm in a really dark place now. Gå o häng dig ungefär.
Men en liten kommentar gjorde mig genast gladare, tack.

Utan vissa personer vore jag ingenting. Vad menar man när man säger så? Jag har lite den känsla nu iaf.? Men om jag inte är något utan vissa personer, är jag väl ingenting nu heller? Menlös o meningslös är ord som hela tiden dyker upp när jag tänker på mig själv. Idag åtminstone.

Skit.

bra början?

Hm då börjar man nya året med en förkylning, bra lr dåligt? inte så roligt nu, men om jag har den nu kanske jag gör ifrån mig för året? Troligen inte men man kan ju alltid hoppas, nu när den ändå hoppat på mig. Host host o rosselrossel.


år 2009

Jaha så då var det ett nytt år då. Känns de annorlunda från igår? inte speciellt. Förutom att man är sliten efter att ha varit uppe till efter fyra o att man hade raketer igår. Men de var ju trevligt.

2009 hoppas jag bjuder på kärlek på alla hålla o kanter o möjliga vis.

Undras sa flundra om de är nå bra dans någonstans imöra?? Ska kolla runt på internet.

RSS 2.0