Sista dagen 2008

Gott nytt år!!!

Jag tror jag får ett bra avslut på år 2008, ska iväg till Lindefallet o skojja.

Men nu måste jag skynda iväg!

2008 har iaf varit ett bra år på många vis. Fast 2009 kanske blir ännu bättre? den som lever får se!

skoterförare Jennifer

En kanondag!
Solen sken o snön glittrade. Väldigt mysigt med skoteråk o korvgrillning i skogen. Jag klarade mig bättre än väntat, fick ju köra själv, men jag hängde med. Tippade ju bara fyra gånger! hehe. Men de var mest kul! Tre tjejer som hamnade på sniskan i djupsnön o asgarvade! Men träningsvärk i låren kommer jag nog få imöra..




Me want so badly!!!
suck.

Så otroligt glad

Jaaaaaaa herregud vilken danskväll! Jag älskar att dansa så är de bara. O helst en mysig gnuss. Glädjen bara sprider sig i kroppen när man dansar runt. FY FAN VA BÄST!

Imöra ska jag kliva upp tidigt! vi ska åka skoter, mina bröder o några till, men jag får nog köra själv jag.. ska väl gå de å!

Juldagen

Klockan är 03.26 o jag har just kommit hem från jobbet. Är mycket trött i kroppen. Men lite uppe i varv så man kommer ju inte kunna somna på stört. Det var väldigt mycket folk ute på ikv, många bekanta ansikten med :) Tur att man jobbar där man gör! jag får ju "gå ut" även då jag jobbar, fast jag måste förstås vara nykter o sköta mina plikter.. men man brukar kunna prata lite här o var iaf.
 
Jag sålde korv ikv. En kvinna köpte och åt själv 11 korvar!! Jisses!

Imöra ska jag vara med på klubb/krets (osäker) mästerskap i skytte! De är ju på hemmaplan, så jag är med bara för skojs skull. Är ju inte aktiv skytt längre, så vi får väl se hur de går! Men roligt blir de nog iaf.
Vad ska man göra på kvällen då??

Julafton 2008

Julafton! :) mycket mysigt. Magen spricker snart, precis som de ska vara.

Men ska jag bli tvungen att gå själv på midnattsmässa??? De vill jag ju inte! fy vad trist. Men ingen annan här hemma verkar värst sugen :( Nån som vill följa med mig?

Nu ska jag springa o äta lussebullar!!

GOD JUL!

23 december

Ja imöra är de då alltså Julafton. Mest av allt ser jag fram emot att alla ska vara tillsammans. Vi är ju inte så många, familjen, morfar o morbror, även broders tjej skulle göra oss sällskap på dagen. Så hela 8 pers blir vi då. Men man ses inte så ofta så de ska bli trevligt. Sen är ju god mat, godis o julklappar inte helt fel heller :-) O inte att glömma Kalle Anka! tradition, de tycker jag om med julen. Jag vill att de ska vara lika. Iaf stort sett.  

Btw

Tack för snön! :D

Nervryck i ögat dag 5

Gud vad irriterande det är!! nervryck i ögat för femte dagen i rad. Man brukar tydligen få det om man är trött eller stressad framförallt. Men jag är varken det ena eller det andra, eller? Skulle vara stressad då, men för vad? Kan inte komma på något speciellt som jag skulle kunna vara stressad inför nu. O jag sover ju bra nu tycker jag, iaf så bra som man kan sova själv. Får väl bara hoppas på att det försvinner snart, helst nu!


Ikväll var Carro oxå med på träningen, de var mycket trevligt o gjorde träningen ännu roligare! Man tar i lite extra när man tränar tsm med någon, det känner jag nu, träningsvärk i magen o arslet. hojhoj tur jag inte behöver röra mig så mkt imöra då.  


ska städa hela huset men vill inte så jag är här ist......

Det tog exakt en timme att ta död på min nyfunna positiva energi och glädje. Det är ju fan skickligt, typ. Tänk att nån kan göra ngt så.. "enkelt".

Men jag vägrar låta det vara långvarigt, för nu är jag ju själv igen, så då kan positiv energi börja flöda igen. Tur att min kära mp3 finns här o hjälper mig tillbaka i stämning.

Smaklöksorgasm

Efter innebandyn ikväll var de filmdags o godistarmen gjorde sig påmind. Sååå jag skivade ett berg med frukt, banan, mandarin, äpple, mango och ringlade över ett hav av varm chokladsås. Gudomligt gott!
 
Receptet till chokladsåsen är:

25g smör
3/4 dl socker
3/4 dl mjölk
1 msk vaniljsocker
2,5 msk kakao

De ska vara 2-4 portioner, beror ju på hur mycket man tar så att säga..
Hoppas det smakar.

fotomodellen här då^^

Tog lite kort idag, De är ju hejdundrans roligt!  Eftersom de är jul o man ska vara snäll kan jag ju bjuda på en bild lr två då :)




helt tokigt underbart

Jag har haft en grymt bra kväll! Har dansat som sällan förr med trevliga fina boys o bara haft en kanoners till danskväll! Jisses vad jag älskar dans.

Sen toppades ju kvällen med en nattallrik spaghetti o köttfärssås hos grannen i goda vänners lag innan jag agera hemskjuts o fick lite pluring!

Ja nu, just i denna stund, är jag otroligt jätte enormt galet glad!

Nästan så jag inte törs gå o lägga mig, men det är ju rätt sent / tidigt...


arg fast glad

Idag är jag arg på vädret, jag vill ha tillbaka tillbaka den härliga snön! minusgrader tack! jävla isgata. 

Men jag är även glad för jag ska åka o träna på Pulsfabriken, gymma med Karin :) Efter träningen blir de till o svida om för att jobba kvällen lång, blir roligt skulle jag tro. 

Snart är de julafton! jipietjohej man blir ju alldeles sprallig!  

Yr i huvet o ont i munnen

Idag var jag till tandläkaren. De var mindre trevligt, lagade nämligen två hål. Dumma tänder.  Så jag var bedövad i halva käften (har äntligen släppt nu!) o lyckades få ett skärsår på läppen, hur vet jag inte men jag misstänker från ett av verktygen som for förbi då personalen formligen for fram o "slängde" ut mig så fort jag var klar, de var lunchdags. O nu gör de väldans ont i munnen! säkert bara öm från att de bände o lirkade med en vass grej som man sätter runt tanden.. Hoppas bara de går över imorgon så det inte är ngt fel på lagningen så jag måste göra om! usch fy o nej. 

Jag är även lätt yr i skallen av alla dofter jag sniffat på nu, ljusen som vi beställt har nämligen kommit idag :)  De luktar gott men alla samtidigt blir lite mycket. Så imorron blir man ljusutdelerska :)




Imorron flyr jag till stan igen för ett par dagar, för att jobba, o på lördag, DANSA! shit de är så längesen nu, alldeles för längesen, nu är dansbehovet stort, ja enormt! Armar som håller om o svängiga rytmer de är grejer de :D Dans blir lite som "terapi", En människa som inte blir berörd dör, det ligger nog ngt i det. Men jag är inte ute efter nå jävla taffs, de ska vara danskramigt, dansare förstår.   

oklokare med åren?

Jag börjar undra om jag redan som liten flicka hade det klart för mig. Jag känner mig inte helt ifrån tanken..men den kan ju omstruktureras litegrann.  Det var enklare när man var liten, eller??


..

Amor vincit omnia et nos cedamus amori

mjoodu!

back in norrbobyn again..älska vintern som är ute nu!! underbart vackert!

trist när man ska åka bil o får skotta fram den först bara. men skit i det!

nu äre idolrepris o slösöndag =)
konsert i enångers kyrka sen?? hoppas.

jag har knäck i lurarna, tyvärr

Igår var en mysig kväll med julbord, glögg o trevligt sällskap! Jag sov på skönaste soffan hitills tror jag. Var så härligt att vakna o se stora vita snöflingor dala ner, lyckoruset sprider sig liksom i kroppen. 

Jag hör inte så bra märker jag. Jag får ofta be folk upprepa de dom säger, men då jag tycker det blir pinsamt att säga -va? tredje gången på raken flinar man o nickar o försöker försvinna ur konversationen. Men detta är ju ingen vidare bra teknik, för dels deltar jag ju inte i konversationen även om jag vill, dels så måste ju folk undra om jag är riktigt riktig.. kan ju bli pinsamma situationer när man kanske flinar o nickar på alla slags påståenden eller frågor. Jag har väl inte direkt fel på hörseln men när de är många andra ljud runtomkring blir de svårt. Som på dans tex , folk måste tänka att jag är otroligt osocial, men jag bara väljer att inte inleda konversationer då jag ändå inte kommer kunna "genomföra" dem.     

huvudvärk

har ont i huvudet så jag BLÄ! tråkigt med den baksidan av jobbet som är så kul! menmen de går strax över. Nu hoppas jag på att de blir en trevlig kväll! ska troligen stressa vidare till stan igen :P

Give me MASSAGE!!!!!!

Om man inte behövde flyga så..

Nu är broder i HOLLYWOOD! bäst att han knäpper massa kort nu när han fick låna mina kära kamera! :)

Älg till middag?

Ojoj nu har vi mat för ett bra tag framöver! Jag o pappa har nämligen fixat älgkött idag, han stycka o jag paketera/märkte. Filé, rostbiff, stek, lårtunga (användningsområde?), skav, köttfärs, ja allt möjligt blev de. De är tur man har tre i familjen som jagar. Får skaffa mig en kaar som jagar jag å om jag ska få nå kött senare i livet :P Annars får jag väl själv bege mig ut i skogen då, jag har ju faktiskt tagit jägarexamen!  Eller så ber jag pappa snällt då :)

Fick en rolig kommentar av en farbror som var på besök, då jag släpa in lådorna med köttet från bilen (dom vägde en hel del)..

- Ho va rå starschk å! 
  :)

Blodgivare?

Jag funderar på att ge blod. De känns som att om jag kan göra det, varför skulle jag inte? Har kollat lite på internet o de verkar ju inte så krångligt. Jag väger över 50 kilo och har inga sjukdomar vad jag vet, så de bör ju gå vägen. Dom testar ju först för att se om de "duger" så de är väl bara att försöka! Skulle iofs vara skönt att ha någon med sig, de ska ju trots allt sticka mig o ta 4,5dl blod. Men jag kan nog få med mig någon som håller mig i handen!

rubrik

Jisses vad det snöar nu!!! tjohoo de pirrar i magen! :)

Ska stressa runt lite nu innan jag åker till stan, för kl 18 blir de ljusparty! Ska bli väldans trevligt.

Nu måste jag vara behjläplig åt min papps oxå, de är inte så lätt när man plötsligt fått en gipsad fot. Så man får ju rycka ut som undsättare ibland 4 veckor framöver.

hallå, vart hur när?!

jag har just varit o tränat, very skönt. Var sur o grinig hela dagen men nu efter träningen flödar endorfinerna o mina mungipor lyfter. Märks lite överallt att jag tränat regelbundet några veckor nu, glad! jajjemenn. Men ack o ve min kära stuss varför ska du alltid vara sist att följa trenden? jaja du läre komma på fall vilken tid som helst nu! för jag ger mig inte. Även att jag tappat tre kilo nånstans under helgen, Poff bara! hmm lurigt dedär. 

Min kära papps har spenderat hela dagen på hudiksvalls akutmottagning. Hans vurpa över tröskeln var värre än vi trodde o ett ben till lilltån är av. Nu väntar han på röntgen av fotleden oxå. Sen blir de gips. Mycket mindre bra. 

Aksel är även han lite krank, hade spytt på min sko inatt. Kul. Stackarn.   



Nu ska jag baka dumlemuffins för första gången, de låter ju iaf übergott. Tänkte bjussa på de åt tjejorna på ljuspartyt imöra! De ska bli trevligt!

1a Advent, just ja

Nu har jag nyss vaknat. Har tagit igen sömn som jag missat de senaste dagarna. För i torsdags jobbade jag på kvällen, började 10 på fre,var ledig i 2h då jag gick runt hudik, jobbade till efter 01. Sen hann jag bara sova typ 2h för klockan 5 väcktes jag, blev en stressad morgon men broder hann med sitt flyg på håret. kl 10 lade jag mig igen o klev upp kl 15, åkte o jobbade till kl 03. Så de fattades lite sömn här o där. Men imorron är jag iaf ledig. Skönt att få vila min onda rygg o mina trötta fötter. 

Btw så var "bonde söker fru" Elias på August igår! :) höhö

Jag kom på när jag vaknade att de är ju första advent idag. så då kan jag ju äta en trave pepparkakor nu!  så jag blir snäll menar jag..

RSS 2.0