busväder!

Den första snön yr nu omkring utanför!! roligt! snart-är-julen-här-känsla! men vad mindre roligt är att jag ska jobba idag, måste alltså köra till Hudik i detta busväder. Tur jag iaf fick på vinterdäcken igår!!  Kanske kanske att jag kan sova hos broder i stan så jag slipper köra  hem ikv/natt åtminstone... ska ju ändå in till stan imöra oxå för då är de FEST!! så jäkla pepp!

Nu måste jag fräscha upp mig o planera inför ikv o morgondagen..leta kläder! krångligt krångligt.

vart är rullatorn?!

Har en sjuk träningsvärk idag. Från en heldag på Alborgen, body jam o vedstapling igår. Är stel som en 85åring i hela övre kroppen. O imorgon ska jag på body pump..men man ska väl träna bort träningsvärk?? efter träningen blir de till att roa sig på stan ett tag för sen ska jag på folkan o jobba.

Igår efter jag o karin tränat body jam, som var värsta kul, träffade vi Lisa o Louise för att gå på bio! Vi såg High school musical 3, Bra! Nu måste jag ju se ettan o tvåan oxå.. När vi skulle hem var de blixthalka, jag hade sommardäck..yeey. Svinigt halt. Jag fick som tur var sova hos Lisa i Forsa, mkt trevligt. O nu ikväll har jag o min morbror bytt till vinterdäck.

svengelskan is här

Det kom jag att tänka på idag. Att jag och många andra blandar vårt svenska språk med engelska. Dagligen. Jag själv gör de omedvetet, de bara kommer liksom, ett engelskt ord här o ett där. But why? Är det för att vissa ord ger mer effekt eller uttrycker sig självt bättre om de är på engelska? I don't now. Det känns ju iaf som en hyffsad förklaring. Lika som att man säger jävlar ibland när man blir arg. 





Ikväll blir de träning med Karin, Body jam! Ska bli spännande att prova det! Det är tydligen en träning i form av dans med mycket höfter och rumpa^^  Kan bli en riktig hit då jag älskar dans i alla möjliga former. 
Sen blir de bio, alternativt filmkväll med dansbrudarna! hä ska bli myys.  



Nu måste jag sluta skriva för min vänstra hand har fått allvarliga problem, speciellt lillfingret, det rycker upp o ner, skakar så jag kan knappt skriva. Kan inte alls kontrollera det! :S hoppas de går över om ett tag. Kanske kan de ha ngt med att jag just staplat ved..?

Alborgen, Gävle

Ur min skönhetssömn ryktes jag vid 8 imorse av att mamma knackar på - de är en kille som vill prata med dig på mobilen! Jag far upp! på armbågarna iaf, vem kan de vara?! den här tiden?! tar mobilen o yrar hallå,  Det är då Johan o Karin som befinner sig i Gävle och är sugna på att åka till Alborgen! "äventyrshus".. Så jag ruskar liv i mig själv, trycker ner lite frukost och tar x-tåget från hudik. Hade aldrig varit där förr men de var skoj! Tur att dom tänkte på lilla mig. Även att dom bjussa på mummsigt fika!
Nu är jag glad i sinnet, trött i armarna och har upptäckt 8 blåmärken, fler läre nog komma =p

Vi var också in en sväng på toys R us.. wooow tänk om man hade fått vara där när man var liten! eller ja, de var ju kul nu med! synd man inte passade i halloweenutstyrslarna (jäkla ord de å..finns de ens?) bara..  




MÖHÖH SKRATT!       Köpte Ramlösa med smak kaktus
                                       så vi blir taggade!                         

 

orkar inte

jävla skit. so apparently we are going down hill again.

kan den här jojon sluta nu?

rubrik

jag tar en paus i dansandet för fika

helgens roliga är över och nu är jag trött som ett as, ont i halsen, ont i kroppen. Men vad gör väl de när jag hade så kul!

Nu längtar jag till nästa helg då de blir fest! de var alldeles för längesen sist.



kollar på en dokumentär om familjer som har 13 barn! ojojoj säger jag bara.. 

Underbara uppblåsbara....

haha nerå. men jag syftade på underbara dans!! jag har ont här o var men de var de värt! hade två underbara kvällar på golvet med massa bra människor. jag blir glad av detta. Nu ska jag krypa te sängs o sova som en klubbad säl..

JIPPIEEEEEEEEEEEEEE

Snart ska jag åka! till hudik för o sen ta bussen till enånger. Jag ska nämligen husa hos Karin i helgen! O vi ska dansa som galningar för de är ju dansmara!!!!! 17 timmar med härliga, svettiga människor :P förhoppningsvis lite gnuss med!

Jag kan inte sitta still!! men jag får lugna ner mig, sänk förväntnigarna så de inte vänder och jag blir missnöjd istället....

Kolla här

Okej alla ladies, män för den delen kan ju också kika och sprida vidare.  www.menskopp.se  Detta verkar ju vara otroligt bra! tänk vad mycket bättre på alla sätt och vis; miljövänligare, billigare och bättre om man är känslig..Try it! Jag ska.


min mp3, en bra teknisk pryl, iaf nu innan den ev går sönder

Jag har blivit så kär i min mp3 och vill ha den till allt jag gör. Eller det är väl musiken som gör det mesta mycket roligare, men mp3n gör de ju möjligt att ha musiken jag gillar med mig överallt. Som idag tillexempel när jag skulle dammsuga, det är ju i vanliga fall urtrist.. meen med min mp3 i öronen blev de genast kalas! Musiken börjar pumpa och genast blir dammsugarn min danspartner! dammet yr och svetten lackar. Städning har vips blivit roligt! 


Har sett Rallybrudar på bio ikväll. Den kan inte mäta sig med mitt senaste biobesök, Mamma Mia, men den var ändå helt okej. Jag skratta då och då. Somnade inte. Så klart godkänt betyg.


Ett fint kort från en bra dag :) 

Flummpoetry - Me

Notera följande; jag är trött, uttråkad, jävligt glad, längtar och ja just de trött.

sockerdricka i foten
duffy sätter höga noten
hunden har ett litet problem med en fluga
men höstsega spyflugor är sluga
msnar lite med frans
pratar om helgen då vi ska på dans
ja för de är ju mara
då ska jag i karlars armar vara
i hela 16 timmar
får se till att dricka vatten så jag inte svimmar
nej för de vore ju trist
då jag ska vara kvar till sist
nu ska jag borsta tänder och hår
det måste man innan man sängen får
somna in och drömma
alla tankar som under dagen inte fått strömma 

Endorfiner me like!!

Jag kom nyss hem från stan o ett spinningspass med min trogne träningskompanjon. Svetten gick att krama ur min tröja...så ska de va! Nu rusar endorfinerna i kroppen! jag är värsta glad!!! Vi pratade om maran o jag blir alldeles till mig vad jag längtas!  må de bli en lyckad helg! please.

Sen nu var min broder hemma oxå ett tag, vi hann med en toast tsm. Blev ännu gladare!


Älskar denna känsla! ska försöka behålla den o aldrig mer tapppa nyckeln. 

wiie

  • Imöra ska jag o karin på spinning
  • på ons ska jag o mamma äta ute o sen gå på Rallybrudar o käka popcorn
  • fre, lör är de dansmara =)

Detta ser jag fram emot!!






De blåser så huset knakar. vore mysigt att krypa ner...


LESS!!!!!!!

Aaaaskungen! kom genast hit! kom genast hit!

gör si gör så. blablablablaaaa.

-Jag stängde ner det där, gjorde det nå?   GAAAH! varför fråga när de redan är gjort?! jävla tur att det inte var något viktigt!




Jag vill slita mitt hår. Höjer volymen på mp3n. 

blå, rosa, lila, gul, grön Fot

Till Hudik styrde jag kosan idag för att storsa på staden, äta och träna med Karin! Haft en superdag!
Köpte smink för 259kr, huuu! men de får vara värt de om man känner sig fin. Sen åt vi på taco buffé på Zapatas, götta!
Karin skulle på ett möte innan vi träna så då satt jag i bilen o började med en ny bok, Tillsammans är man mindre ensam. Den var lite yrig i början men de känns som den började bli bättre..hoppas.

Sen var de Body step för hela slanten! jäklar va man svettades! men de känns ju skönt såhär efteråt. Hon som höll i passet var lite halvt läskig... "känn den där rumpan av stål!!!" "GAAAH!" "Ta i!" skrek o grymta som en militär, hehe. Tur man stod långt bak. Jag vet inte om min rumpa känns som av stål.. men den känns ju iaf o troligtvis ännu mer imöra^^

Jag tycker så mycket om att träna! jag blir nöjd över mig själv. Sen är de ju så kul när man tränar tillsammans med en grymmis! :) Nästa gång vill jag pröva body jam, dans! 



Upptäckte när jag skulle duscha att min fot inte var så fin efter innebandyn i söndags..den gör inte så ont längre men färggran var den! måste varit en värre smäll än jag trodde. 

 
Aksel som liten sötnos<3  


jobb i dagarna två, nice!

jepp jag har jobbat två dagar på Folkan nu. Igår jobbade jag 08-22..man blev trött, men de var inte så stressigt och kul :) Idag var de 08-15 bara. skönt de för mina fötter är döda nu, vill inte gå på hälarna...

På lör blir de jobb igen. Karl -Martin Dahl skulle tydligen spela.. han har varit med på fame factory, tror jag? Igår spelade Två backar läsk, de var suveräna! jag hade aldrig sett dem men de var väldigt underhållande och fick med sig publiken. hade kul helt enkelt!
 

HAHA nu ser jag på vänner, ibland får dem till det!





De tål att upprepas, jag vill ha massage! (vinken;)

ZzzZzzz

Jag har sömnproblem. suck. vad ska jag göra?

Nu ska jag iaf ta med vovven till Ora och möta upp med papps o bröder, älgjakten har ju börjat idag o nu på eftermiddagen tänkte jag oxå vara med! Tänk om de kommer en älg...då läre jag väl skita i böxan!  :P 





Btw spela aldrig innebandy utan skor. Man får lätt ruskigt lortiga fötter, ömma blåmärken och man vill inte gå i närkamp med vildbasarna. 

Härliga dag!

Underbara väder, jag ska passa på att ladda batterierna i solen! genom att sitta på bron med En blomma i Afrikas öken, man vill inte släppa den!


Fy för griniga gubbar igår! bläää. Kan de inte tänka längre? Det är inte jag personligen som höjt priser eller bestämt menyer... Men man biter ihop, ler och förbannar dem i tystnad.  


shalll we dance

tänk om man hade ett enormt golv och bra musik.

Jag älskar dansfilmer!!! dem känns bra i kroppen.

Tjohoo

Jag o bror Jan var till skogen en sväng idag o släppte Aksel. Det gick bra i början, vi såg älgspår tillomed. meen sen var Aksel borta länge. Vi väntade o väntade. Tills pappa ringde o sa att han hade sprungit på byn till en annan hund. haha! ajaj hur ska de gå för Aksel i älgskogen egentligen? det blir ju upp till bevis till veckan. Jag ska nog oxå vara med en dag!! höhö

Mina böcker har finally kommit! En blomma i Afrikas öknen, Tillsammans är man mindre ensam och På det fjärde ska de ske. Tror jag  börjar med en blomma....

Nu blir de mörk choklad (borde inte...) och Idol. Sen kanske Save the last dance 2. Vore trevligt med sällskap dock...

bra på mig själv!

Jag har varit och simmat med Carro ikväll. Äntligen kom jag iväg, har velat detta väldigt länge. Jag kan verkligen tänka mig att simma varje vecka! Vi simmade hela 1250m! känns bra i både kropp och själ =) sen vart de mysig bastu med mandariner och en massa trevligt prat =)

Ge mig dans! NU!!
hem =)

a little dream of mine

jag har just sett Flashdance. tänk om man fick göra något sådant. vara stjärnan i en film. vara grym på att dansa. fick jag chansen skulle jag inte tveka. de ger mig glädje och inspiration. tänk om jag skulle kunna vara den som gav. det är en dröm jag har.


one eyed joe - jennifer

jepp jag är lite enögd idag, suck. menmen.

köpte tidningen cosmopolitan för ovanlighetens skull i helgen, ville ha lite meningslös läsning. Men jag blev värsta arg när jag läste! de var frågor o svar, tjejer skickade frågor om killar o en kille på tidningen svarade..
en tjej frågade följande : "jag har varit tillsammans med både en kille från landet och en kille från storstaden, och min fråga är, varför är de så annorlunda?". 
SVAR : " det finns för- och nackdelar med båda sorter: stadskillar klär sig bättre, tjänar mer och har ofta en lite mer uppdaterad kvinnosyn. Tyvärr kan de inte köra bil ordentligt, skruva i en glödlampa och är alldeles för klena för att hjälpa dig att flytta. Lantiskillar däremot, är hjälpsamma, okomplicerade och har inte lika mycket issues när det kommer till att flytta ihop och skaffa barn. Tyvärr pratar de ofta otydligt och klär sig som Gregory i andra säsongen av Paradise Hotel. Mitt tips är att hitta en kille från landet som har bott minst fem år i stan. De är perfekta."

:O what?!?! lever denna Jonas Cramby, som svarar för tidningen, på jorden? lite fördomsfullt kanske? visst att det kanske är skillnad...men hallå det är skillnad på alla för ingen är som någon annan! dem killarna som hon varit tillsammans med var ju tydligen väldigt olika, men de kunde dem ju varit om båda kommit från landet lr storstaden oxå.  sen så himla ytligt! "dom klär sig bättre i stan" pyttsan! de finns många killar från stan som klär sig som lurkar o många killar från landet som är måna om hur dem klär sig osv tycker jag... för det är ju en fråga i tycke o smak, han som svarar för tidningen tycker att vissa kläder är snygga medan en annan tycker om en annan stil...! o jag tror visst att stadskillar kan skruva i en glödlampa! herregud.
Jonas Cramby skriver att stadskillar "ofta har en lite mer uppdaterad kvinnosyn". Jag tycker denne ska resa runt lite, städer o "på landet", för att se hur killar är/kan vara, uppdatera sin syn på män.

Varför blir killar så skrämda av framgångsrika tjejer?
SVAR: "
Därför att din kille måste vara från landet."     jag blir väldigt irriterad över att läsa detta uppslag!! byter sida, yeey en rock för 4000kr eller en klänning för 2200kr...jag är redan less på meningslös läsning. :P


btw kan inte ngn komma som en storm o fånga mig? typ dansa mig till rosa moln?

5 september

Igår åkte jag, mamma, pappa, faster o hennes man ove, mitt kusinbarn annelie o tre goa vovvar till Dyrvallen för o höststäda vår stuga. De var trevligt! Sen plockade vi lite trattisar oxå =) Det var lugnt i skogen, men vi såg faktiskt en tjäderhöna o en hög med älgkulor :P

Senare åkte jag o pappsen till stan o jobbade.. refreshments spelade så de svängde ju =) Rätt mkt full rulle hela tiden men hellre de än inget att göra alls! Med trevliga jobbarkompisar blir jobbet kul =) saknade Markus när vi vek servetter dock! 

Idag är jag hundvakt åt fasters pudel Fia =) för mor o far, faster o ove har åkt på en tripp på färja tills imorron. Så jag o Britta ska passa hundar o kika film ikv tror jag =) även mina bröder är båda hemma åtminstone ett tag idag! trevligt!  





vill inte bli sjuk igen!!!!!

 

3 september

Jag o mamma var till hudik på bio ikv, såg Mamma mia. Den var bra! =) bra musik o jag skrattade en hel del! =) så nu lever jag lite längre..

imöra blir de Dyrvallen o sen jobb.. Kul o få jobba lite =) men synd o missa fest dock =/ menmen.








nån som vet vad som hände i idol?

Glasgow!

Saknar den här tiden!!

rubrik

men fuck!! uppochner nerochupp. just nu - blubbblubbblubb.





Det gör inget om du inte fattar, det gör inte jag heller.






nu blir de iaf idol. musik är bra.

ruskhusk - myspys

Äkta höstväder idag, regn, blåst o orangea löv överallt. Men det är inte så tokigt så länge man inte ska vara ute :P

Ikväll var jag o Karin på Kraftvalvet för första gången. Vi skulle prova Body Balance. Damen som tog emot oss påpekade att vi var lite unga... dagens pass var nämligen för dem över 40! o extra vaganse (?) Vi hade  noterat att de stod 40 xtra på passet vi valde..men de stod ingen förklaring till vad det betydde så vi åkte ändå. Men det gjorde inget för det var nämligen bara jag, Karin o en till kvinna där! Så vi fick ett "lyxpass" =) Det var inte så tuff träning men vissa saker var jobbiga! kommer nog känna av magen imorron o axlarna känns redan =/ fast mycket var mjukgörande o lugnt . På slutet släckte dem ner o hade tända ljus till avslappningsmusik. Väldigt skönt! varje träningspass borde man avsluta så =) 




Skulle inte säga nej nu nej.  

RSS 2.0